Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Hyr en Go-Fishing Fiske guide

Certificerede Guiding med Go-Fishing..

Vi tilbyder guideservice og individuelle kaste og fluebindings kurser med vores egen professionelle Certificerede guider Niklas og Jesper, der har alt viden og altid er opdateret med hensyn til fiskeri og grej til de forskellige fiskesteder.

Niklas og Jesper lever og ånder for fiskeriet, så de har med sikkerhed den nyeste viden omkring pladser og grej. Igennem deres job i Go-Fishing har de dagligt kontakt med kystens folk, og derfor om nogen fingeren på pulsen, hvor chancerne er størst for at fange fisk, når du besøger Fyn.

Uanset om du er til spin eller flue så har de den ”magiske formel” om hvilke agn der virker og hvilken pladser der fisker bedst i den pågældende periode. Derved kan de lede dig i den rigtige retning. Primært guider vores fiskeguider efter havørred på kysten. Men skal du i gang med andre former for fiskeri eks. i put & take kan de naturligvis også hjælpe dig.

Start evt. ferien på Fyn med en Guidning, og få de mest optimale betingelser til de efterfølgende dage alene.

 Hvorfor hyre en guide?

Succes ved fiskepladsen skyldes mange gange grundig viden om årstidens fiskepladser, fiskenes dagrytme, tidevandseffekten og fødeemner, grej og fisketeknik. Ikke alle ting man lige ved når man som ny kommer til de fynske kyster, søer, eller til de jyske åer. Guiden har tilbragt tusindvis af timer ved vandet og vi får hver dag hele sæsonen igennem friske meldinger fra vores kunder, der dermed er med til at fortælle os hvor det sker lige netop når du besøger os. Go-Fishing’s certificerede fiskeguides har i sin bagage oplevelser fra hele verden og har selv prøvet guidning hos nogle af verdens bedste og ved derfor hvad der er vigtigt for dig som hyre en guide. Vi kan notere fiskedestinationer som  Island, Sverige, Norge, Argentina, U.S.A., Grønland, Alaska, British Columbia, Tyskland og mange flere.

Vi tilbyder:

 • 1/2 dags kyst ture 4 time  kr. 2000.-
 • Heldags kyst ture 8 timer kr. 3000.-
 • Heldags tur til Æbelø – Spørg efter pris!
 • Langeland og Ærø – Spørg efer pris !
 • Max antal fiskere på en guidning er 4 fiskere. Prisen er dog den samme om I er én, to eller fire fiskere – og så er prisen jo lige pludselig meget rimelig.
 Efterfølgende timer – 300 kr. pr. time ( max. 4 mand. )

Man afholder selv eventuelle udgifter til fisketegn.

Sprog: Vi taler både engelsk og tysk

Guidningerne er baseret på egen biltransport til/fra fiskepladserne. Der fiskes så vidt muligt med eget grej, men der er mulighed for at låne grej.

 • Vi Aftaler mødested, hvor du/ i vil mødes med guiden
 • Vi planlægger dit fiskeri for dig i valg af pladser i forhold til vind og vejr.
 • Udvælger og fremvise flere forskellige pladser i det område der passer ind i dine planer.
 • Du vil blive guidet i hvordan man optimere sine chancer for succes ved fiskevandet, herunder affiskning , læsning af vandet mm.
 • Der er ikke fangst garanti på dagen, men du vil være 100 % klæd på til de følgende dage i form af pladser mm.
 • Support i de følgende dage via butikken Go-Fishing

Vil du være sikker på en Certificeret Go-Fishing guide på en bestemt dato så kontakt  Niklas eller Jesper i god tid, da bookningskalenderen hurtig fyldes i højsæson.

Info om Guiderne..

Niklas Albrehtsen
[email protected]

Niklas Albrechtsen har afholdt mange kystfluekurser igennem tiderne og han er tilknyttet Havørred Fyn som fiskeguide . Foruden guide hos Havørred Fyn er han ligeledes Go-Fishing´s fiskeguide og han har medvirket i flere artikler i blade og forskellige internet portaler. Niklas er som en af de få i Danmark blevet certificeret som fiskeguide igennem Danmarks Sportsfiskerforbund . Certificeringen er  din sikkerhed for en høj kvalitet i undervisningen og ikke mindst den nødvendige viden omkring fiskeriet.

Jesper Lindquist Andersen

[email protected]

Certificeret Dansk fiskeguide og Orvis Ambassadør Danmark

 

Jesper hjælper dig hvad enten du er spinne-fisker eller fluefisker. Han har dyrket de fleste former for fiskeri og er manden der altid søger den store.. Og han elsker at rejse rundt i verden i søgen på nye fiske eventyre. Jesper er en anerkendt turleder for fiskerejsebureauet GetAway Tours og har bl.a været turleder til destinationer som Agentina, Alaska, Grønland, British Columbia og U.S.A..

Jesper er også manden som afholder vores succesrige fluebinderkurser (kystfluer, gedde- og put & take- fluer) Desuden laver Jesper kurser i geddefluefiskeri og fiskeri med Bombarda-flåd. Jesper er manden der altid har et trick eller to til hvordan du kan optimere dit fiskeri. Jesper binder også hvert år hundredevis af fluer til butikkens kunder, og er altid klar til at give dig et flue-mønster eller to som kan give dig stram line på din næste fisketur.. – Ønsker du en guidning eller nogle af Jespers hotte havørred-fluer så send ham en mail..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.