JIg-Heads
Jig Heads

Jig Heads

30,00 DKK

Ryd

Jig hoveder til dit jigfiskeri. Jighovederne er belastet så din agn er sikker på, at komme helt ned til bunden, hvor fisken står og trykker sig. Jighovederne findes fra 5-20gram. Krogstørrelsen er størrelse er fra 2/0 – 8/0 og pakken indeholder 2 jighoveder pr pakke.

Læs mere om produktet nedenfor i beskrivelsen:

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Jig Heads

Disse blyfri jighoveder er perfekte til jigfiskeri efter bla. Gedde, aborre, torsk. Jighovederne er belastet, så du er sikker på, at din jig kommer helt derned, hvor fisken står. Jiggen passer perfekt til gummifisk, som har en utrolig lokkende effekt når den fisked med jighovederne i vandet. Jighovederne findes i 5-20 gram. Krogene er størrese fra 2/0 –  8/0, og der er 2 jighoveder pr. pakke. De lettere jighoveder er perfekte til søfiskeriet efter både aborre, gedde og ørred. De tungere passer godt til fiskeriet ude på havet efter den store torsk, som står helt nede ved bunden og søger sin føde.

Jig Heads

Når du skal rigge dine jighoveder, kan det gøres på flere forskellige måder. Med de små jighoveder kan du montere din agn uden jighoveder, men istedet ved, at montere din jig med en twisted lock, egg snap og en coated single stinger. I egg snappen, kan du montere et blylod, i en vægt som du selv kan bestemme. Rigget sikre dig, at din jig skal kroge fisken på den bedst mulige måde og at rigget er låst ordentligt sammen, så du ikke mister fisken. Hvordan dette rig er monteret, kan du se her:

Med de større Jigs, kan du montere nogle store jighoveder som kommer helt ned på det dybe, og samtidig kroger fisken godt.

Yderligere information

Vælg din vægt

5 gram, 7.5 gram, 10 gram, 15 gram, 20 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jig Heads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *