Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Jiggy the Sandeel – Kystflue til havørred

Tobisen er et vigtigt byttedyr for havørreden – Når solen varmer det kystnære vand op i foråret, så kommer tobisen helt kystnært og er oplagt at imitere for os kystfiskere året ud.

Havørrederne elsker en god tobis, og de går ikke af vejen, hvis de ser den lange, slanke fisk forsøge at stikke af. – Vi har med denne Jiggy the Sandeel kystflue fusioneret to klassiske storfangere til kystens havørred. Nemlig den simple Jiggy flue og vores elskede flatwing flue.

Her får du en super lækker flue som med sit belastede hoved i front, giver fluen en lokkende og jiggende gang i vandet. Lav et stop i indtagningen af din flue, og fluen vil imitere en flygtende tobis som søger mod bunden for at grave sig ned i sandet. – De lange bløde flatwings fjer giver desuden fluen en livlig gang i vandet under indtagningen af fluen.

Flatwing stilen, er en super måde at binde tobis fluer, fordi de er enormt holdbare, lette at kaste, kludre sjældent og imitere en tobis rigtigt fint. Dette er en flue du simpelthen ikke må mangle i din boks fra april måned og frem!

Jiggy the Sandeel – Er bundet upside down, så du netop kan fiske denne flue tættere på bunden uden at krogen sætter sig fast. – Hvilket også resultere i en sikker krogning i fiskens overmund eller i saksen.

Jiggy the Sandeel

Er du ikke selv fluebinder, men vil gerne prøve kystens havørreder af med en lækker tobisflue, så har vi gjort det let for dig. 

Du kan her købe Jiggy the Sandeel her:

Denne flue er perfekt både til fluefiskeren og til spinnefiskeren, fisket på et bombarda flåd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.