Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Kent Andersen – Troldmanden fra Fyn

Longshot - Snapper Nr1 - Den flade alle helt suveræne havørrede agn til kystfiskeren som Kent Andersen netop er udkommet med i samarbejde med fynsk grossist virksomhed.

Kent Andersen – Troldmanden fra Fyn har endnu engang haft fat i sin tryllestav og her kommer en serie af helt unikke blink lavet til dig der aldrig kan få nok af havørredfiskeri på kysten og i fjorden.

Alt for længe har det ikke været muligt at følge med efterspørgslen på disse blink og alt for  mange er gået forgæves i deres søgen på disse effektive fynske blink.
 
Ventetiden er forbi og de er kommet i nogle rigtig sprøde farver og i forskellige vægte, så de også passer præcist til dine behov året rundt

Longshot i 13 – 19 gram 

Longshot’s unikke design giver dig utallige fordele, der vil forbedre dine fangster og med dettte blink kaster du længere end de fleste andre agn uanset vindforhold. 
Gennemløbskonstruktionen gør det yderst livligt i vandet, hvilket øger din chancer for at tiltrække selv den mest sky havørred.
Brug Longshot med spinstop og varierende stangbevægelser for at opnå uovertrufne resultater.

Den Flade i 8 – 12 gram 

Den “Flade” er ikke blot en undtagelse-  det er for længst blevet anerkendt som helt suverænt effektivt, især når det gælder de udfordrende og sky havørreder på især lavt vand.

Blinkets størrelse og gang gør det ideelt til fiskeri på selv det laveste vand. Du kan nemt manøvrere det igennem blæretangsbuske og præcist placere det, hvor de fleste havørreder opholder sig tæt på kysten. “Den Flade” er en drøm for kystfiskere med hang til sølvtøj.

Snapper nr 1 i  10 – 15 gram 

Snapper Nummer 1 imponerer med sin lette og livlige valsende bevægelse under vandet.
 
Denne karakteristiske bevægelse er uimodståelig for havørreden og så kaster det lette blink helt fantastisk. 
Snapper NR 1 er både til kyste og fjorden og med små bevægelser med stangspidsen vil du kunne fører blinket til ekstra finurlige bevægelser der kan lokke havørreden.  
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.