Kinetic Warm Bib

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Kinetic Warm Bib

Super lækker og dejlig varm overall eller bib, som mange lystfiskere kalder dem.

Med denne lækre bib kan du holde varmen i det kolde vand, over vinteren, eller i det tidlige forår, hvor du vadefisker med dine neopren eller dine åndbare waders.

Brug denne bib udenpå det inderste uldlag, for den bedste udnyttelse.

Læs meget mere længere ned på siden og se størrelse guide 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Kinetic Warm Bib er det ultimative valg, til at holde dig varm og komfortabel på og under fisketure – skiture m.m hvor du vil undgå at få træk og kulde på feks ryggen.

Den slidstærke og bløde 250 g/m2 børstet polyesterstof med høj lynlås foran giver en super lækker komfort der sikre mod unødvendig træk og kulde på kroppen.

Fordelen ved at benytte sig af en bib er at du ikke “skiller”  mellem ryg og underdel i din beklædning og derved opretholder du hele tiden den maksimale varme tæt på kroppen.

En bib bruges som 2-lag så dit først lag tøj skal stadigvæk være et tynd lag skiundertøj fra feks Aclima, som vi er meget begejstret over her i Go-Fishing. Når du har styr på det 1 lag så påføre du dig din varme bib.

Når du bruger 2 lags princippet så vil din sved fra kroppen overføres til 1- lag og videre ud i 2-lag og derved holdes hele din krop tør og varm på hele fisketuren, mens Din Bib vil opbevare overskydende sved og fugt …

Den har monteret en 2-vejs lynlås der sikre hurtig og effektiv åbning når der skal tisses eller luftes ud for overskydende varme, når der er pause eller fisketuren er slut.

Denne bib fra Kinetic er i den grad værd at gå efter da prisen er helt i bund , uden det går ud over kvaliteten og ikke mindst funktionaliteten.

En bib giver dig lidt en fornemmelse af at være i en sparkedragt, som giver masser af plads til bevægelse og aktivitet samtidigt med at stoffet sidder dejligt tæt og følger alle dine bevægelser uden at hæmme dine muligheder.

Indbygget stigbøjler med elastiske stropper under fødderne, der holder bibén på plads og forhindrer benet i at glide op inde i dine bukser eller waders.

En bib er ikke bare perfekt til fiskeri men andre aktivteter som jagt – skiløb m.m vil gave brugeren og øge komforten på hele turen.

Specifikationer:
95% polyester 5% spandex / 100% polyester mesh
Elastiske fodstropper
Brystlomme
Lynlås foran kan også åbnes nedefra

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kinetic Warm Bib”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.