Køb Havørred smolt

Køb Havørred smolt

7,50 DKK

(4 kundeanmeldelser)

KØB & STØT – Red Lindas 100.000 smolt

Hos Fyens Laksefisk har fiskemester Linda Bollerup Høgh et akut problem, som vi gerne vil løse. Samtidig kan vi få flere ørreder på kysten næste år – vi håber, du vil være med til at hjælpe!

*Bestiller du kun små havørreder på webshoppen så er de portofrie 😉 men Linda sørger for sikker levring af dine havørreder i foråret 2023 på kysten. *

Du får tilmed et lille diplom  du kan prale med på de sociale medier, som viser at du har købt havørreder til udsætning. 

Linda og Fyens Laksefisk producerer havørredsmolt fra vilde danske moderfisk. Smoltene bruges til udsætninger via Fisketegnsmidlerne og Havørred Fyn.
I år har smoltproduktionen været ekstraordinær vellykket med en meget høj overlevelsesprocent.

Den gode nyhed betyder desværre, at Linda har mindst 100.000 havørredsmolt i overskud – forstået på den måde, at hvis der ikke der hurtigst muligt findes købere til smoltene, bliver de ikke passet og fodret i det videre forløb efter sommer. Dertil er driftsomkostningerne for høje og smoltene vil blive aflivet.

Derfor er vi og fire andre grejbutikker i Danmark gået sammen om at samle pengene ind – så vi kan i fællesskab købe smoltene og dermed få sat 100.000 flere havørreder ud på Sjælland og i Jylland, når smoltene har vokset sig store og stærke. Udsætningerne planlægges i samarbejde med Dansk Lystfiskeri og DTU Aqua til at foregå i april 2023.

Køb dine smolt her webshoppen – du bestemmer selv hvor mange – beløbet går ubeskåret og 100% til indkøb af havørredsmolt!

Jo flere vi bidrager, jo hurtigere kan vi sikre smoltenes overlevelse – del din støtte og dit køb på Facebook – måske dine fiskekammerater også vil hjælpe med at redde Lindas smolt?

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

4 anmeldelser af Køb Havørred smolt

 1. Povl

  Det lyder som en fin idé – men hvorfor ikke blot hælde dem i havet nu, mon ikke mange vil overleve “gratis”?

  • Go Fishing

   Fiskene er for små lige nu til at blive sat ud – de skal fodres op i et års tid før de har nået smoltstørrelse og kan klare sig i havet.

 2. Orla Sørensen

  Er bosidende på Sjæland hvordan sikre jeg at min støtte går til udsætning i mit fiske interesse område
  Mvh Orla

  • Go Fishing

   Hej Orla.
   Det sker helt automatisk – Halvdelen ar fiskene der bliver betalt kommer ud på Sjælland – den anden halvdel et sted i Østjylland.
   Heldigvis svømmer de kære fisk fra landsdel til landsdel, så alle får glæde af dem.

 3. Hans Larsen (verificeret ejer)

  har købt men hvorfor kan man ikke se hvor mange der er solgt

 4. Jes Rasmussen

  Super god ide
  Hvor kan man se antallet af købte smolt

  • Claus Eriksen

   1. september er deadline for salget, og derefter kommer der en udmelding om det samlede salgstal fra de 5 salgssteder.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.