Kongefluen -En Luksus Kystflue

Kongefluen -En Luksus Kystflue

35,00 DKK

På lager

En Kongeflue til havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Kongefluen til havørreder i saltvand- Gerne koldt saltvand eller ferske fjorde, så skal du bare se hvorfor fluen har fået navnet Kongefluen.

Den pink farve på fluen er særdeles effektiv når vandet er koldt og farven har en tildens til at kunne ophidse selv de frysende havørreder der ellers kan være umulige at fange.

Læs om de frysende havørreder her 

Fluen har for længst vist sit værd på de fynske kyster og på Bornholm om vinteren – Måske det slet ikke er så ringe at gå rundt med lidt pink på som mand ?

Fangsterne efterlader ingen tvivl og fluen fiskes bedst og mest effektivt med lange ens træk, der får fluen til at gå lige i vandet.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Kongefluen til havørreder i koldt vand

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kongefluen -En Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.