Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Kvalitetstid koster – men er det hele værd

Enhver lystfiskerfar drømmer om at give sine fiskegener videre til næste generation – jeg er ingen undtagelse… Dels er der jo en faderlig stolthed i at oplære de små poder, dernæst er det en investering i den bedste fiskekammerat til ens gamle dage.

20140710_155246

Min søn Oliver blev i en meget tidlig alder slæbt med til diverse fiskevande alle mulige steder. Heldigvis har han (stort set) nydt det, og fiske-feberen er i den grad tændt i ham. Nu er han blevet 10 år og elsker alle former for fiskeri. Jeg betragter derfor 1. del af “min søn skal fiske” mission for fuldført. Nu skal han bare fastholdes og udvikles.

Som en del af den proces, så tog vi denne sommer sammen på fiskeeventyr til Grønland. Nærmere bestemt med Getawaytours til Camp North.

Det blev en fantastisk oplevelse for os begge – her, uden forbindelse til internet, telefon, fjernsyn o.lig. havde vi ro og tid. Masser af tid til at fiske, hygge, snakke, og komme tæt på hinanden på en ny måde ude i vildmarken. En samhørighed vi ikke har oplevet på de mange endagsture vi har taget sammen herhjemme. Pludselig forstod jeg meningen med ordet “kvalitetstid”.

Ens første ørred på flue glemmer man aldrig. Slet ikke når den er 58 cm. Myggene snakkede vi kun om inden den huggede....
Ens første ørred på flue glemmer man aldrig. Slet ikke når den er 58 cm.

Vi gik i gang med fluefiskeriet for et års tid siden, men det var den uge på Grønland at Oliver for alvor blev fluefisker. Den første dag fangede han 1 fjeldørred på flue, næste dag 1 mere + et par mistet. Den næstsidste dag kom 11 flue-fisk på land (den sidste dag brugte han på det vilde Grønlandsk kystfiskeri med spinnestangen) – så jo, jeg var en del af en rivende fluefiske udvikling som havde kostet i formue i fiskekort hvis vi skulle være nået ligeså langt via talrige besøg i de hjemmelige Put & Take vande.

2 pladser på sådan en drømmefiskerejse til Grønland koster kassen. Jeg havde gerne givet det dobbelte…….

Far og Søn kom hjem med fælles minder, billeder og oplevelser som er ubetalelige, og som materielle goder (som vi jo kunne have brugt pengene på i stedet) aldrig ville kunne komme blot i nærheden af – nu går snakken om hvor vi skal hen næste gang…..!

Mit budskab er: Lad bilen holde et år mere end tiltænkt. Spring en enkelt model af den nyeste mobiltelefon (eller fiskestang…ups – sagde jeg virkelig det….!!) over. Vælg den mindste TV-pakke. Drik en lidt billigere rødvin og brug de sparede penge på en eventyrlig fiskerejse til Grønlands vildmark sammen med en du holder af.

Vi ses deroppe

Claus

 

Ægte fiskeglæde.....
Ægte fiskeglæde…..
Du kan også tage med Go-fishing til Grønland og få din fiskedrøm opfyldt!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.