Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Kystwoblere som fiskekammeraten IKKE har i æsken – endnu !

Unikke kystwoblere

Danmarkswobleren

Det var planen at Danmark skulle spille EM i fodbold på eget græs denne sommer, I den forbindelse fik vi lavet en serie af den Suveræn Tuwob tobiswobler i en helt unik Roligan farve.

Som bekendt blev EM udsat et år, og vores plan var derfor at gemme woblerne i kælder og først bringe dem på banen kort før EM starter næste sommer.

Vi kunne dog ikke dy os for at testfiske dem lidt denne sommer, og her blev vi overraskede.

De danske (ihvertfald de fynske-)havørreder er kæmpe patrioter, og de elsker den Dannebrogsfarvede wobler, og den har virkelig givet nogle solide fisk i den korte periode den har eksisteret. Især på overskyede dage med gang i vandet udfiskede den totalt de mere klassiske tobisfarvede modeller

Under vores testfiskeri mødte vi selvfølgelig jævnligt andre fiskere, og det var svært at skjule helt hvad vi havde så stor succes med. Derfor begyndte rygterne om den effektive rød/hvide Tuwob.

Faktisk så meget at vi ikke længere kan holde den skjult i kælderen.

Derfor lancerer vi den nu (så må vi finde på noget andet EM fodbold sjov senere). Prøv den selv, vi er helt sikrer på at du bliver positivt overrasket over hvor giftig den er derude.

Vi har den i butikkerne – den kan også bestilles i vores webshop.

Sandeel Thrue Ghost

Savage Gear Sandeel wobleren behøver næppe nogen stor introduktion. Den har i flere år været en absolut storfanger.

Blandt de mange fine farver har der dog altid manglet 1 – en helt gennemskinnelig neutral farve der kan tænde fisken de helt stille dage med havblik, sol og ginklart vand.

Sådanne dage er de absolut sværeste. Havørrederne er der, men de er forsigtige og mistroiske overfor det bedrag en wobler jo er.

En af de primære årsager til dette, er at det klare, varme vand, og rolige forhold, kombineret med havørredens fantastiske syn gør, at vi får svært ved at “overraske” dem med vores agn, da de nemt ser dem laaangt væk. Næsten uanset hvor diskrete farverne på vores blink er, så vil de springe i øjnene på fiskene.

Den transparente wobler kan du på disse dage nærmest snige gennem vandet. Havørreden opdager den først i det øjeblik den er ganske tæt på, og det udløser ofte et hurtigt refleks styret hug.

Det er fair at sige at Sandeel Thrue Ghost wobleren rummer nogle egenskaber, og kan byde på nogle løsninger som ingen andre kystwobler på markedet kan.

Derfor må den ikke mangle i grejæsken..

Vi sælger dem i 3-pack med kroge/perler klar til kamp.

Monter din gennemløber med en Bent Hook – og krog flere fisk…

Både Tuwob og Savage Gear Sandeel levers med trekrog af høj kvalitet som ingen er snydt med at bruge, men der findes et lille enkelt trick der gør gennemløbs krogsetuppet endnu mere effektivt.

Monter en såkaldt Bent Hook mellem krogen og din ynglingsgennemløber.

En Bent Hook er i al sin enkelthed et lille blødt plastrør det er bøjet i en vinkel.

Røret gør at din krog bliver vinklet væk knap 90 grader ud til siden således at dit agn ikke spærre for krogen når fisken hugger.

En lille simpel ting der virkelig gør en forskal. Når krogen kommer fri af agnet kan du også tillade dig at bruge lidt mindre kroge som ofte får bedre fat end de større originale.

Bestil en pose Bent Hook – de er alle pengene værd…

Artikelarkiv hos Go-Fishing

Er du som os tosset med kystfiskeri, og på evig jagt efter nye inspiration og viden så besøg vores fyldige artikelarkiv.

Her finder du timevis af kystlæsning med masser af tips og tricks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.