Vi er stolte og meget glade for at have dig som kunde  men synes du også godt om os og vores produkter…?

Læs herunder hvad andre synes om Go-Fishing, og skriv meget gerne din anmeldelse også.

Go-fising giv os en anmeldelse

 

Du kan også anmelde hver eneste produkt i vores webshop. Under hver produktbeskrivelse finder du en anmeldelses rubrik. Her kan du skrive frit fra leveren om hvad du synes om det pågældende produkt, og give en karakter fra 1 – 5.

En funktion som bl.a. John Lindholm har benyttet sig af efter han fik købt sin Orvis Helios 2 fluestang:

Vi – og alle vores andre kunder – vil have stor glæde af din mening. Så vi håber, du vil dele den med os.

Hilsen

Hele Team Go-Fishing.

Tjek Johns anmeldese herunder eller giv os din egen her : ORVIS HELIOS II

Jeg er fuldstændig solgt. Jeg har hørt meget godt, har prøvet stængerne igen og igen. Har talt med flere nye ejere af Orvis Helios II. Ingen siger noget negativt.
Jeg tog til Go Fishing af flere omgange for at få vejledning og mulighed for at afprøve denne #8, 4 delte Orvis Helios II midflex. Det er som at have fundet det perfekte macht på en dating side, lige med denne forskel, at hende her lystre mig fluks, er let, spændstig, yndefuld og garanteret en man er ´sammen med resten af livet. I kan nok høre jeg er begejstret.
Den er fantastisk, intet mindre. Jeg kan ikke se, at det kan gøres bedre, og jeg siger det ganske gratis. En stolt og glad lyst og sportsfisker, der har krydret oplevelsen ved at sætte et Bauer 4RX hjul i “halen”. John Lindholm ( kunde med ret til at udtale mig frit)

15 kommentar til “Læs hvad andre synes om Go-Fishing – og giv os gerne din anmeldelse også.

 1. Walter Kaiser says:

  Jeg køber altid gerne i jeres butik, når jeg er i Danmark ( 3 -4 gange i år ) . Den sidste gang jeg købte den Undervandskamera WATERWOLF og jeg var, som altid, meget tilfreds med den rådgivning og kvaliteten af produktet. Så jeg er altid glad i jeres butik, fordi valget af fiskegrej er meget stor, og jeg kan ikke købe mange af de produkter her i Tyskland. Så jeg er også meget glad for at jeg høre noget nyt om havørredfiskeri

 2. Mogens Rasmussen says:

  Kanon butik❗️
  Som nybegynder i fluebinder sammenhæng er jeg blevet så godt vejledt af Jens Stål i butikken at det har været en fornøjelse at binde fluer fra start, kommer der jævnligt for at købe materialer eller bare for et godt råd, og får altid en super betjening at alle i butikken i Odense

 3. Christian Canzanella says:

  Utrolig velassorteret butik, både i den fysiske del og i webshoppen og i er altid gode for et godt råd og prof vejledning, hvis man har brug for det. Sådan skal det bare være:-)

 4. Kim Lundkvist says:

  Da Go-Fishing i sin tid, for nu godt 25 år siden, så dagens lys, var jeg blandt de første kunder og jeg har været kunde dér siden, i Danmarks absolut bedste lystfisker butik.
  Høj og kompromisløs standard på grejet samt ikke mindst at jeg ALTID kun har oplevet en udsøgt service, stor venlighed og højt kvalificeret betjening.

 5. Stevn Gjelstrup says:

  Hej …. jeg synes go-fishing er en super forretning, uanset om jeg køber småt eller stort. Jeg har købt helios 2, hjul, liner, waders, fluer og bindegrej og sidst jeg handlede, fik jeg oven i handelen en gratis cap og et par fiskebriller!
  Jeg føler mig godt behandlet af et super kompetent personale.

 6. Torben Magic Madsen says:

  Jeg bor desværre langt fra jeres flotte og spændende butik, men heldigvis er jeres web-shop lige så spændende og meget effektiv.
  Nyhedsbrevene nyder jeg også meget. Der er både gode idéer og fristende tilbud.

 7. Michael Erichsen says:

  Altid god vejledning og råd 🙂 Stort udvalg ! gode priser og tilbud.

  Mvh Michael.

 8. mogens kristensen says:

  Jeg bor i Holbæk Sjælland , er altid blevet godt betjent hos jer også når jeg nogen gange er i butikken.

 9. Morten Sørensen says:

  Det er altid en fornøjelse at komme i go fishing. God service og god rådgivning. De har også et godt udvalg, alt lige fra beklædning til blink. Alt i alt en rigtig god butik

 10. Jørn Vastergaard says:

  Vi har handlet med jer siden I startede. Behøver jeg skrive mere?
  Karin og Jrn

 11. Jørn Vestergaard says:

  Prøver en gang til uden stavefejl. Vi har handlet med jer lige siden I startede. Behøver vi skrive mere? Karin og Jørn

 12. Mikael Voigt says:

  Jeg har købt det meste af mit fluegrej til fiskeri efter havørred, bonefish, permit og tarpon i dansk og tropisk saltvand i AFTM-klasser fra 6 til 12 hos Go-Fishing. Jeg startede for over 10 år siden med Scierra BW 2 Macabi Blue Water og Thomas and Thomas Horizon II stænger og har siden investeret i 2 Orvis Helios og 1 Orvis Hydros, som jeg er meget tilfreds med.
  Jeg synes at Go-Fishing specielt indenfor dette område har en meget høj ekspertice og leverer rigtig god rådgivning og service. Men også indenfor nymfefluefiskeri (ørred, stalling) og geddefluefiskeri har jeg fået god rådgivning. Mine næste køb bliver kvalitets-fluehjul i Orvis Hydros SL-serien, som Go-Fishing har til en rigtig god pris.
  Jeg forventer også fremover at Go-Fishing´s dygtige medarbejdere vil være minme primære sparringspartnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}

Vi anvender cookies, for at tilpasse indhold, funktioner og analysere trafikken. Flere oplysninger

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk