Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Laks & Havørreder i Mörrum

Hvis du drømmer om store laks og havørreder, så skal du tage til Mörrum i sydsverige!

Jeg selv tog en smuttur til åen sidst i maj måned på bare 2 dage og her oplevede jeg en opgang af laks, som jeg kun kan mindes at have set siden slutningen af 90érne. Kort sagt der var masser af laks i elven og de viste sig gang på gang de fleste steder i åen.

Selvom man ser mange laks , så er er Mörrum´s laksen en af de absolutte sværeste fisk at fange.. Men der blev hver dag fanget ca 10 laks som alle lå på + 10 kg ( det er kraftbomber af format) og enhver der går med flue eller spin har muligheden for at få sine vildeste drømme opfyldt.

Vi boede på Mørrum River Loge der ligger ved pool 17 og med udsigt fra værelset direkte til noget af det bedste fiskevand man kan ønske sig . Forplejning -service og ikke mindst indkvarteringen samt de helt unikke rustikke værelser får en til at være i drømmeland..

Som jeg skrev så er fiskeriet svært ,men der er masser af fisk, så hvert eneste  kast kan hurtigt udvikle sig til  en vild fight med store stærke fisk i de flotte pools langs åen.

Jeg fik ikke selv noget, men jeg var så heldig at dele unikke oplevelser med gode venner der både tabte og fik en stor og stærk fisk på næsten 15 kg…….!

Det er dette der driver min evige lyst til elven og det er meget svært at køre hjem , når man skal forlade sådanne fiskemuligheder med chancen om drømmefisken i hvert eneste kast.

Per Persson der ejer stedet har sendt mig dette supertilbud som i alle kan udnytte , hvis i drømmer som jeg om den store laks eller havørred …

Denne sæson bliver uden tvivl den bedste i mange år , så har du tid og lyst så prop bilen op med grej og et par venner , så ses vi ganske sikkert deroppe en dag eller 2.

 Hilsen Niklas Albrechtsen

 

MÖrrum

DSC_0201

DSC_0208-2

DSC_0241

DSC_0280

Salmon fight pool 1
Salmon fight pool 1
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.