Indkøbskurv
Lasselaks

Laks til Lasse – Og lidt om manden bag fisken

Laks til Lasse – Og lidt om manden bag fisken

For få dage siden, var Lasse, Mathias og Christian Boyum på laksetur, hvilket resulterede i et par rigtigt fine fisk. Men desværre mistede Lasse hans eneste kontakt til laks, og dermed dagens chance for sin første danske laks.

Og det er ikke fordi Lasse ikke har prøvet. Utallige timer har han spenderet langs Gudenåens bredder, men ikke med en rigtig laks på land endnu. Udover gedde og laksefiskeriet i Gudenåen, så er Lasse meget aktiv langs Djurslands kyster – samt i Mariager og Randers fjord. Lasse fisker både spin og flue, men det er primært fluestangen der kommer med under armen når han drager afsted.

(Lasse med aftenfisk fra fjorden 57cm 2,7kg)

Sidst men ikke mindst, så er Lasse også at finde langs de mindre midtjyske havørred åer, hvor specielt Lilleåen bliver gæstet flittigt – Både med spin og flue. Så Lasse er kanon dygtig med alt fra fedtfinner, til de skarptandede i Gudenåen og på Tange sø.

(Fabelagtig fisk fra Lilleåen – Hadstens fiskevand – Kun én uge siden)

Men som sagt, så manglede den stadig på CV’et – laksen altså. Så tirsdag drog Lasse og Mathias igen mod vestjylland, i håb om revanche til Lasse. Fiskeriet denne tirsdag virkede generelt mere trægt end det havde været søndag, måske pga den pludselige varme. Men vi så færre fisk, og måtte gå flere kilometer for at finde noget aktivitet. Men så skete det! Lasses stang bøjede tungt, og tunge rusk afslørede en sur og stærk fisk. Korte hidsige udløb, med utallige forsøg på at sætte sig i grøden, samtidig med en høj og stejl skrænt gjorde det svært at fighte fisken. Men Lasses 10,2′ Chrome klarede ærterne, og fisken blev holdt hårdt – ude af sivene. Kort efter kunne Mathias lande fisken, som efter hurtig måling og fotosession røg tilbage i vandet.

(Lasses første danske laks – en smuk hunfisk på 84 stålblanke cm)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 500 DKK.
Shipping within EU only 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.