Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Laksen og jeg - en bog af Kenny Frost

Laksen Og Jeg – En bog Af Kenny Frost

Laksesæsonen er så godt som afsluttet både herhjemme så vel som i Norge, og det næste halve år kommer til at føles noget længere end det forgangne.

Udnyt den lange vintertid med at læse Kenny Frosts helt nye bog – Laksen og jeg, og vi garanterer våde drømme og et større kendskab til fiskeriet efter laksen med fluestangen.

300 sider spækket med effektive fisketeknikker, flotte billeder og en flot fortælling om det unikke fiskeri efter den norske atlanterhavslaks. I bogen deler Kenny ud af hans mere end 40 års erfaringer fra de norske lakseelve. En rejse gennem en hel laksesæson hvor Kenny beskriver hvordan du griber elven an på de forskellige årstider og hvor stor en betydning vandstand har for fiskeriet, hvor står laksen og hvordan får du den på krogen. 

Bogen her er et uundværligt værktøj for ALLE laksefiskere der vil optimere deres fiskeri, og som ønsker udvidet kendskab til teknikker og fiskestrategier.

Kom og få signeret din bog

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Torsdag den torsdag d. 10 december vil Kenny stå og signere bøger i vores Aarhus afdeling fra kl 15 – 17:30 – Randersvej 397, 8380 Trige 

Udover bog signering vil Kenny selvfølgelig dele ud af sin store viden omkring laksefiskeriet med fluestangen, og måske give et staldtip eller to. Aarhus drengende giver et kop kaffe og deler også hjertens gerne ud af deres erfaringer om alt fra laks til fladfiskeri. 

VI OVERHOLDER SELVFØLGELIG ALLE SUNDHEDSTYRELSEN RETNINGLINJER!! 

Husk mundbind, visir eller andet form for maske, og hold god afstand til andre kunder. Vi har håndsprit i butikken!

Christian fra Aarhus afdelingen er selv lige startet fluefiskeriet efter laks i år og ser meget frem til at læse den nye bog – Laksen og jeg. “Selvom jeg har fanget et par laks på fluen i år er der stadig en masse at lære, og den her nye bog er helt klart et værktøj jeg vil bruge” udtaler Christian.

Kenny viser hvordan det skal gøres. 15,5kg Gaula laks på Hitch flue!

Kenny må siges af vide hvad han taler om når det kommer til laksefiskeri med fluestangen. I klippet her kan du se ham kroge og lande en utroligt flot laks på 15,5kg på en lille hitch flue. Laksen er fanget på Kennys eget vand i Gaula, som han efter mange år kender som sin egen bukselomme. 

 

I bogen har Kenny blandt andet lavet et helt afsnit om det spændende overflade fiskeri efter laks på hitch fluer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.