Laksen og jeg – En bog af Kenny Frost
399,00 DKK Tilføj til kurv

Laksen og jeg – En bog af Kenny Frost

399,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)

Laksen og jeg – En bog af Kenny Frost

Fluefiskeri efter laks – så er dette  bogen du må eje – Kenny deler ud af sine erfaringer og den store bog med hele 300 sider er spækket med gode tips og tricks – flotte billeder og en livsglad fortælling om det at fiske efter laks med fluestangen.

Efter en lang proces på næsten 10 år er jeg endelig nået i hus med min første bog om laksefluefiskeri.

Bogen er bygget op på egne erfaringer gennem mere end 40 års laksefiskeri. Ikke mindst er bogen indeholdt de erfaringer jeg har gjort på mit fiskevand ved Gaula, hvor jeg siden 2006 har tilbragt i alt 79 uger.

Strækket er 3000 meter og jeg kender efterhånden hver en sten på strækket. Jeg har erfaret hvad vandstanden betyder på de enkelte pladser og hvor lavt vand selv store laks vil opholde sig, når forholdene er til det. Det og alt mulig andet som gør laksefiskeri til det uforudsigelige som til tider synes enkelt og let.

Bogen er fyldt med teknikker og strategier, og jeg har forsøgt ligge al den viden som findes i laksefiskelitteraturen ind i det som har været grundlag for mine egne fiskestrategier.

Bogen gennemgår sæsonen ved lakseelven, fra det tidlige tunge synkelinefiskeri i koldt vand, over sommerens til tider opblussende frustrationer, når elven nærmest forsvinder og vandet bliver varmt.

Tilgangen til det indianeragtige snigerfiskeri og ideer og synspunkter til at gribe fiskeriet bedst an når forholdene er sværest.

At atlanterhavslaks også kan fanges på overfladen er forholdsvis nyt i Norge og jeg bidrager med mit syn på tørfluelaks.

Ikke mindst et omfattende kapitel om hitchfiskeri, som igennem årene er blevet min foretrukne teknik hvis forholdene egner sig.

Når efteråret sniger sig ind på lakseelven sker der atter forandringer i elven. Her gennemgår jeg hvordan jeg griber fiskeriet an på de farvede fisk i elven.

Det sidste kapitel i bogen er en gennemgang af de fluer jeg bruger i lakseelven. Her kommer både en lille historie om fluens opfinder og en fyldestgørende bindeopskrift.

Teorier og teknikker bliver fulgt op af oplevelser og kendte laksefiskere der har krydset min vej – og det er ikke så få.

Jeg har lagt hjerteblod og usvigelig mange timer i denne bog. Jeg håber at I vil tage godt imod den, og forhåbentlig kunne knytte endnu et par gode fif til jeres eget laksefluefiskeri. Skal korket knage i sindet gennem den kommende vinter så læs min bog.

Knæk og bræk
Kenny Frost

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

1 anmeldelse af Laksen og jeg – En bog af Kenny Frost

  1. Mikkel

    Passion, erfaring og ekspertviden – fantastisk bog

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.