Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Lemmel Kande med Læder etui til Kokkaffe ,Lemmel,Kokkaffe,kogekaffe,Kande,kaffekande,bålkaffe

Lemmel Kaffe i Danmark – Kokkaffe Kogekaffe

Lemmel Kaffe i Danmark – Kokkaffe Kogekaffe

Go-Fishing er blevet forhandler af noget af det bedste kokkaffe der findes i verden og tilbehøret er med til at sætte smagsoplevelserne og sanserne for kaffeelskere helt i top.

Lemmel kokkaffe eller kogekaffe som vi kalder det i Danmark kommer fra Sverige hvor tusindvis af naturelskere for længst har taget Lemme mærket til sig, når de færdes i naturen og ønsker sig den bedste kop kaffe.

Lemmel Kaffen er tiltænkt som bålkaffe , men flere og flere bruger også et gasblus til at lave en hurtig kop varm kaffe  når de færdes i naturen eller i fiskehytten.

Lemmel kaffen har en aroma der ikke er set tidligere hos de fleste danske naturelskere og den kaldes i  Sverige  for det sorte guld ( ikke olie ). Vi bruger tusindvis af timer i naturen i Danmark og trods det , så tager vi ofte en termokande med påfyldt kaffe med fra køkkenet og efter bare 2 kopper , så er det ikke længere den oplevelse man havde håbet på.

Med Lemmel kaffen kan du nu hurtigt og nemt få den ultimative kaffe , præcist hvor du ønsker det og med en duft og smag der løfter dine oplevelser i naturen til nye højder.

Lemmel Kaffe i Danmark – Kokkaffe Kogekaffe

Uanset om du laver din Lemmel kaffe over bålet eller gasblusset, så vil du aldrig mere ønske din medbragte termokande fra køkkenet med på fisketuren i fremtiden.

Unden tvivl så vil Lemmelkaffen  og Lemmel tilbehøret løfte oplevelsen til den ultimative kaffeoplevelse, når bålrøg -elgskind og trækopper blandes med frisk luft og venner langs fiskevandet.

Mørkristet Lemmel kaffe

Mørkristet kaffe der er mælet lidt grovere end normalt kaffepulver , så det kan falde til bunds når du laver din kokkaffe eller kogekaffe over bålet.

Bring dit vand i kog og tilsæt Lemmel kaffepulver så overfladen er dækket og lad det koge lidt. Fjern efterfølgende kanden fra varmen og lad den trække et par minutter , så kaffepulveret bundfælder og hæld derefter kaffen op i dit Lemmel trækrus.

Nu skal du bare lukke dine øjne og lade smagsoplevelserne vælte dig omkuld imens glæden og varmen spredes i din krop.

Den bedste kaffeoplevelse til kaffeelskeren og til livsnyderen, der sætter pris på den gode kaffe og fulde oplevelse ved at færdes i naturen.

 

Lemmel Kaffe i Danmark – Kokkaffe Kogekaffe Tilbehøret

Få selv den største oplevelse ved at lade dit kaffe opbevare i den ægte Lemmel elg skinds kaffepose og kog Lemmelkaffen over bålvarmen imens røgen omringer kaffekanden og fiskevandet.

Når kaffen har kogt og kaffepulveret er bundfældet , så skænker du din dampende Lemmelkaffe op i det olieerede trækrus , hvor træet og olien tilfører aroma og smag der fuldender din oplevelse med det sorte guld fra Lemmel.

Se programmet fra Lemmel her på webshoppen 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.