Luksus Tømmer Kyst Rejen

Luksus Tømmer Kyst Rejen

35,00 DKK

Ryd

Luksus Tømmer Kyst Rejen -En Kystflue af format

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.

-Læs mere længere nede på siden 

Luksus Tømmer Kyst Rejen -En kystflue med Chenille og letdresset hackel , der pulsere igennem vandet og gør den uimodståelig over for havørreden.

Den lyse oliven farve gør fluen tilpas transparent i vandet, men ikke mere end havørreden kaster sig over den for at sikre sig et lækkert rejemåltid.

Chenille Tømmer  Rejen fiskes rigtigt godt med hurtig hoppende bevægelser og ofte så tager havørreden rejefluen i lige de sekunder den hænger dalende i vandet.
Om du er kystfluefisker eller du er til bombarda og flue, så er denne Chenille Kyst Reje et sikkert valgt til dit havørredfiskeri.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Luksus Tømmer Kyst Rejen

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Tømmer Kyst Rejen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.