craft fur pattegris salomon
Luksus Craft Fur Rejen

Luksus Craft Fur Rejen

35,00 DKK

Ryd

Luksus Craft Fur Rejen

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem-Læs mere længere nede

STF rejen er ikke bare en reje, det er en super effektiv rejeflue til havørreder hele året rundt.

Havørrederne elsker at jage ag spise livlige rejer og er er STF rejen et sikkert valgt, hvor STF materialet giver fylde og synlighed og ikke mindt en lokkende bevægelse i vandet.
Om du fisker med fluestang –  bombarda eller bare skal bruge en rejeflue som ophænger, så skal du vælge en Luksus STF Reje fra Go-Fishing.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Luksus Craft Fur Rejen

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Craft Fur Rejen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *