Luksus Jiggy Kystflue

Luksus Jiggy Kystflue

35,00 DKK

Ryd

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Denne Jiggy kystflue kommer fra vores venner i Norge, der fisker med den i deres fjorde efter havørreder med stor succes.
For nogle år siden guidede jeg et hold norske fisketurister og jeg skal da lige love for at denne Jiggy flue var effektiv hos de fynske havørreder.

Den meget hoppende bevægelse indtaget i hurtigt tempo kan få enhver havørred op på finnerne og den har siden denne dag været et fast inventar i min egen æske..
Når havørreden æder tobiser så kan Jiggy fluen i den grad give dig succes og flex på klingen..
Hilsen Niklas

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Luksus Jiggy Kystflue til havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Jiggy Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.