Luksus Kombardo Kystflue

Luksus Kombardo Kystflue

35,00 DKK

På lager

Luksus Kombardo Kystflue

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.

-Læs mere længere nede på siden 

Kompado Kystfluen er en blanding imellem en fiskeimitation og en reje flue, der har vist sig at være rigtig effektiv på både kysten og i fjorden.

Den lille imitation af fiskeyngel er en ren lækkerbisken når havørreden jager kutlinger og den pattegris farvede model skiller sig tydeligt ud blandt de andre kutlinger. Havørreden er ikke i tvivl om den vil have fluen – en kombination af den suveræn farve og den hoppende gang fluen har gør den lige så sikker som ammen i kirken…

At den ligeledes kan minde om et fjordreje der flygter igennem vandet gør det bestemt ikke dårligere og fordelen ved fluen er at de fisker bedst, når havørreden spiser både kutlinger og rejer på samme tid.

Kombardo – Kom bar her siger fluen og fangsterne har gjort fluen til et sikkert valg hos mange fluefiskere og spinnefiskere, der dyrker bombardafiskeri eller bruger den som ophænger foran blinket.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Luksus Kombardo Kystfluen

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Kombardo Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.