Luksus Red Hot Chilli Pepper Kystflue

Luksus Red Hot Chilli Pepper Kystflue

35,00 DKK

På lager

Red Hot Chilli Pepper Kystflue

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.

-Læs mere længere nede på siden 

Red Hot Chilli Pepper Kystfluen er en særdeles effektiv flue der igennem tiden næsten har afløs den  klassiske Magnus kystfluen.

Når havørreden har små rejer på menuen så er Red Hot Chilli Pepper kystfluen super effektiv. Det røde hug-point har vist at det er med til at gøre fluen mere effektiv end andre lignende  kystfluer der har været brugt i mange år.

Prøv en Red Hot Chilli Pepper i foråret omkring maj / juni og igen fra september måned , så skal du bare se hvor effektiv den kan være.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Luksus Red Hot Chilli Pepper Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.