Magic Bugger Salmon – Limited Edition

Magic Bugger Salmon – Limited Edition

50,00 DKK

På lager

Magic Bugger – Limited Edition

Magic Bugger er vores bud på den optimale version af klassikeren Woolly Bugger fluen som er kendt verden over for at levere fisk alle steder – Både i saltvand og i ferskvand!

Vi har designet denne flue specielt til kystens havørred. – Med det sjove Magic head i fronten af denne flue, får fluen en helt unik og lokkende gang i vandet, som fisken får svært ved at modstå.

  • Salmon Pink – Den rigtige model at vælge til når vandet er under 10 grader, og det gælder om at provokere havørreden i farve og gang i vandet.

Magic Head – Den sjove plastic disk i fronten af fluen, kan nemt foldes bagover, og linen monteres i krogøjet, hvorefter discen føres tilbage igen så den peger fremad.

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!  Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal.

– Fluerne kan kun købes her på vores webshop, men du kan naturligvis vælge afhentning i en af vores butikker. Vores Limited edition fluer er bundet på de bedste kroge.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magic Bugger Salmon – Limited Edition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.