Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

BaitFish Tobis

Kystens havørreder elsker fisk!

Lige fra store fede sild til små hundestejler og kutlinger, og det er året rundt… Ikke mindst her i sommermånederne hvor store stimer af tobis kommer helt nær vores kyster, det får havørrederne til at gå aggresivt til bidet. Derfor skal gode fiskeimitationer altid være at finde i kystfluefiskerens flueæske, og de må aldrig mangle i æsken. Tobisimitationer er et godt førstevalg, og her kan bla. nævnes Claus´ Flatwings, men husk også at have mindre fluemønstre med. F.eks. kutlinge og hundsstejlefluer.

Kystfluefiskeri i Maj og frem på sommeren er lig med godt vejr, og godt gang i alle fiskene store som små. Fiskeri med Tobis og fiskeimitationer skiller sig lidt ud fra det kystfluefiskeri de fleste kender, her fiskes med mere fart på fluen, og når hugget kommer, så er det med at holde fast! En havørred der jager Tobis, er i gennemsnittet lidt større og meget mere aggrasiv, så der dømt fight for alle pengene når fluen stopper derude!

Det er varmt derude lige nu, og havørrederne virker måske lidt sløve for tiden. Men på kyster med pålandsvind er havørreden at finde tæt under land, fødeemnerne presses mod kysten og havørreden er lige i hælene… Og ja så er jo også godt gang i hornfiskene… Men husk det er nu de store blanke havørreder trækker mod åerne, og der fanges hvert år rigtig store havørreder under hornfiskefiskeriet. Så lad dig ikke slå ud af de mange hornfisk der til tider kan være…. måske det næste hug er storfisken ..?

Du kan i vores webshop se vores store udvalg af fiskeimitationer herunder!

Se herunder hvordan BaitFish Tobis bindes på vores youtube kanal hvor der også findes flere gode bindevejledninger.

 

Knæk & Bræk

Jesper L. Andersen

Team Go Fishing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.