Måske man skulle prøve en Svæveflue ?

Da Jens Staal sidste sensommer kom på arbejde og fortalte om gårsdagens helt forrygende fiskeri, med fisk i overfladen, følgere  osv. osv. Ja ja Jens men hvad med fisk på land ?.. Jaa.. de var lidt svære, det var de.. men da først svævefluerne kom på, varede det ikke længe inden der sad to + 60 cm. fisk forenden af linen, og 5 min. efter var der bud igen, og så fortalte Jens ellers ivrigt… Og så kunne man bare sidde og lytte og tænke tilbage på sidste tur man selv havde hvor fiskene var der men absolut intet ville, måske man bare skulle ha tænkt lidt anderledes og sat en svæveflue på..? Har du boksen fuld af svævefluer her til efterårets svære havørreder ?

svæveflue, kystflue, havørred flue

Artikel i fiskemagasinet FlueFiskeFeber -Jens Staal har gennem et par år holdt sit bedste kystfluetrick tæt til kroppen. Som alle andre kystfiskere oplevede han dage med roligt vejr og “umulige” ørreder, der viste sig i overfladen, men ikke reagerede eller måske ligefrem blev skræmt, når der blev fisket på traditionel vis, men så var det, at “svævefluerne” kom i brug…

Du kan læse hele Jens´ artikel om svævefluerne her..

Du kan herunder på vores Youtubekanal se hvordan Flash Mysis bindes.

To svævefluer og nylonforfang Jeg bruger gerne et standard 9 fods Orvis nylonforfang, taperet til 0,22 mm. Heri binder jeg den øverste flue. I dens krogbøjning binder jeg så yderligere en lille meters nylonline, hvori endefluen monteres. Formålet er ikke at fange to fisk på én gang, selvom det da ville være sjovt, men to fluer, specielt de små, syner af mere end en, så det er primært på grund af “reklameværdien”.

Knæk & Bræk

Team Go Fishing

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.