Milo Bombarda T-Hansen Monteret

Milo Bombarda T-Hansen Monteret

99,00 DKK

Ryd

Milo Bombarda T-Hansen Monteret

Findes kun hos Go-Fishing med den ægte T.Hansen montering 

Prisen er pr. styk

Vores suverænt mest populære bombardaflåd som du nu får som T.Hansen monteret

Kaster som et missil – Synker altid helt vandret i vandet. Giver minimal modstand når det spinnes ind og er super stærkt. Ikke noget med at pinden knækker her…..

3 forskellige synkehastigheder der dækker alle forhold og monteret med Thomas Hansen bombarda teknink.

Lavet efter Thomas Hansen´s anbefalinger (set i Havørredens Hemmeligheder  7 )

Thomas har fisket effektivt med bombarda længere end nogen anden og har har prøvet alle bombardaer der er på markedet.

T. Hansen som han kaldes har fundet den bedste og mest optimale opsætning som kaster bedst – kludder mindst og som han fanger flest fisk på..

Vi har fået lavet disse flåd præcist efter T.Hansens`s hjemmelavet opskrift i havørredens hemmeligheder og de er intet andet end fantastiske at fiske med.

( du skal kun binde dit forfang og din flue på ) 

Se filmen længere nede !

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse


Milo Bombarda T-Hansen Monteret – den bedste bombarda flåd på markedet!

Milo Bombarda flåd føres i følgende  varianter: Alle er klare/gennemsigtige – farverne ref. blot til den meget diskrete skrift der er trykt på de forskellige flåd

Slow intermediate – Denne udgave er næste flydende – ligger kun 1-10 cm. under overfladen – Det perfekte valg til kysten når du vil fiske helt højt i vandet. Fx i fjorden hvor du fisker over ganske lavt vand. Eller i sommernatten hvor fluen skal blive i overfladen. Også fin i Put & Take søen
.
Intermidiate der ligger og svæver 25-50cm under overfladen – Standard valget til kysten. Også den model du skal vælge hvis du i de norske elve vil prøve en flue der fisker hurtigt på tværs af strømmen lige under overfladen – det har taget rigtig mange lask gennem årene

Speedspin intermediate  men alligevel et rigtig godt valg til kystfiskeren. Kaster bedte og længst af alle bombardaflåd og kan spinnes jævnt til hurtigt uden at bryde overfladen. Se Thomas hansen fiske med dette flåd i Havørredense Hemmeligheder filmen og bliv overbevist.  Også et rigtigt valg til laksefiskeri og Put & Take hvis fluen skal ned.

Husk for at få det optimale ud af dine Bombardaflåd, er det vigtigt at du rigger det rigtigt til..
-Linen føres gennem bombardaflådet, så gennem en bombardastik, og så en gummiperle for at beskytte din knude ned til en lille svivel, hvor i der monteres dit forfang i form af fluorocarbonline og du afslutter naturligvis med din flue/blink.

Bemærk også den nye 24 cm. lange tråder. Specielt med fletliner kan det være et problem at få linen igennem røret. Med denne går det som en drøm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Milo Bombarda T-Hansen Monteret”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.