Moby Dick Tangloppen -Luksus Kystflue

Moby Dick Tangloppen -Luksus Kystflue

35,00 DKK

Ryd

Moby Dick -Kystfluen til havørreden der vil have tanglopper

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Moby Dick -Kystfluen til havørreden der vil have tanglopper og som elsker de små smagfulde og lækre tanglopper, der opholder sig tæt under land.

Alle havørreder æder disse tangloppe kystfluer og netop hvor havstokken (bølgerne bryder) findes der masser af tanglopper som fiskene gerne bare svømmer rundt og indtager i et antal der får mavensækken til at ligne en hund med fri adgang til foder.

Det er ingen hemmelighed at der findes tusindvis af forskellige tangloppefluer, men hvis vi nu siger at vi har de bedste farver ?

JA du læste rigtigt !

De bedste farver er ofte Shell Pink og Fl.Pink der igennem tiderne har vist sig ekstra effektive når de skiller sig ud blandt de mange brunlige tanglopper i havstokken.

Hos Go-Fishing er vi ikke i tvivl om at disse farver virker rigtigt godt både forår -sommer -efterår og helt vildt om vinteren.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Moby Dick Tangloppen til havørreder

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moby Dick Tangloppen -Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.