Mr. Pike geddeflåd – flere varianter

Mr. Pike geddeflåd – flere varianter

50,00 DKK

Ryd

Mr. Pike geddeflåd – flere varianter

Flåd fiskeri er enormt populært i Danmark – uanset om du har en skalle til gedden, en orm til ørreden eller et silde stykke til hornfisken, så er et godt flåd alfa og omega.

Mr. Pike er tysk producerede flåd, i en rigtig lækker kvalitet. Udover kvaliteten, så får du her 3 fede muligheder at vælge imellem;

Mr. Pike Pencil Slider

Er et klassisk glide flåd som vi kender det. Dette flåd monteres med et 20g kuglebly, for at stå helt rigtigt. Et genialt flåd hvis du fisker levende agn fra land, eller du dørger efter de skarptandede.

Mr. Pike Pencil Loaded

Samme form som ovenstående, men i stedet for at montere det som et klassisk glideflåd med linen igennem, så monteres dette flåd igennem en svirvel i bunden. Dette gør flådet ideelt til fiskeri på eller nær bunden. Nogen af de helt hårde lakse og havørred fiskere sværger til de her flåd.

Mr. Pike Drift Float

Lille buttet flåd, også med svirvel i bunden. Forcen ved dette flåd, er dog at du kan “styre” det. Specielt til hornfisk med sildestykker og fralands vind er dette flåd her fuldstændigt fantastisk. Med den rigtige vind, kan du nærmest lade vinden føre den udover det dybe vand, hvor ørred og hornfisk står og venter.

 

 

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Mr. Pike geddeflåd – flere varianter

  • 3 forskellige modeller
  • Kraftig kvalitet der holder til det meste
  • Made in Germany

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mr. Pike geddeflåd – flere varianter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.