Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Nu kommer Savagear Hybrid Pike.

Den meste gennemtænkte og alsidige geddewobler markedet har set.

Da Go-Fishing i juni besøgte den store fiskegrejsmesse EFTTEX i Warsawa havde vi egentlig ikke tænkt at bruge tid overhovedet på danske Svendsen Sports store stand.

Svendsen der repræsenterer stærke brands som Savagear, Scierra m.m. kendte vi jo særdeles godt hjemmefra. Så vi tænkte, at for os, var der nok ikke meget nyt derfra – vi tog grumme fejl….

Hver gang vi passerede deres stand var der en kødrand af mennesker omkring det store bassin hvor Mads Grossel (Savagear’s chefdesigner) fremviste et eller andet nyt gummiagn. Det var der mange producenter der gjorde på messen – men ingen havde bare tilnærmelsesvis det publikum som Savagear og Mads kunne prale af.

Det undrede vi os selvfølgelig lidt over, og et tidspunkt kunne vi ikke styre vores nysgerrighed og fik os mast frem til bassin kanten.

Nede i vandet svømmede en lille gedde – ja det vil sige det var en gedde halvt i plast og halvt i gummi med krog og hele pivtøjet – men dens udseende og bevægelse var fuldstændig lig den ægte vare.

Mads lod sin Hybrid Pike (som vi senere erfarede navnet var) glide gennem vandet nogle gange mens han entusiastisk fortalte om dens fortræffeligheder. Helt klart et potentielt giftigt geddeagn – men trods alt ikke noget revolutionerende nyt under solen. Gummiagn der ligner havde vi set før, og vi gjorde vist mine til at gå igen.

Det opdagede Mads tilsyneladende, for han beordrede os omgående til at blive stående. Vi havde slet ikke set det bedste endnu.Med et snuptag pillede han den naturtro gummihale af Hybrid Pike’n og monterde en større lidt åleagtig hale. Hvorefter han med et svirp sendt wobleren tilbage i bassinet. Hvis den gik godt før, så gik den fantastisk nu, med en langsom rullende og bølgende og uimodståelig gang.

Inden Mads kastede igen vred han halen rundt på wobleren og nu trak den pludselig til højre i bassinet. Et vrid mere så trak den til venstre, og det tredje vrid gjorde, at nu gik den pludselig op og brød overfladen hele vejen ind.

Vi kunne straks se hvor nyttigt det var. Forestil dig at du står i en sø eller å hvor sivene hænger godt ud over kanten. Så kan du stille Hybrid Pike wobleren således at du kan kaste ud i det frie vand, men så snart du starten indspinningen så vil den trække ind under de udhængende siv og holde en vinkel på ca. 60 grader i forhold til indspinningsretningen hele vejen ind. Valgfrit højre eller venstre.

Hvis nu så senere kommer til et giftigt lavvandet område eller et sted med åkander som wobleren skal styres udenom så vrides halen opefter på woblere. Nu vil den åle sig i en lige linje gennem vandet med helt oppe i overflade så den trækker en tydelig bølge efter sig. Geddehuggende her vil være ret spektakulære.

4 og sidste mulighed er at fiske Hybrid Pike helt klassisk enten ved kast eller trolling. Så vil den arbejde i 1-2 meters.

Altså kan den samme wobler fiskes på mindst 4 vidt forskellige måde og komme til fisk som klassiske geddeagn aldrig kommer i nærheden af. Det er ikke mindre en genialt.

Hybrid Pike er desuden monteret på et fikst relasetackel-system der kroger suverænt og udløser når gedden hugger. Dermed kommer wobleren sjældent i karambolage med geddens bisser, og bliver derfor ikke ødelagt som andre gummiagn.

Vi er begejstret – det bliver du også.

Se denne lille film hvor Mads præsentere Hybrid Pike – sjovt nok vises funktionerne med af den kan gå til højre og venstre samt opefter afhængig af hvordan halen vendes ikke. Den lille revolution venter Savagear fornuftigt nok med at introducere til alle butikke rhar fået Hybrid Pike på hylderen til foråret 2016 – nu er den dog afsløret her….

Hybrid Pike er egentlig først i handlen til næste år. Men vi har fået fingrer i et ganske lille parti allerede nu, som vi holder forpremiere på.

Hybrid Pike fås i 2 størrelser og 7 frække farver. Alle leveres i en pakke med 2 haler.

Bestil dit eksemplar via vores Go-Fishing web-shop – lige her. Eller kik ind i butikken på Dalumvej eller i Haderslev – men skynd dig – der er meget begrænset lager helt fremtil foråret 2016.

 

Hybrid Pike sæt Go-Fishing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.