Ny enkeltkrog til spinnefiskeren fra AHREX!

Der er en ny blink krog i byen – og vi er fans!

Enkeltkroge har over de sidste år vundet en stor plads i æskerne hos de danske kyst fiskere, og det er bestemt ikke uden grund. Med enkeltkrog oplever man ofte mere skånsomme krogninger, og specielt på små fisk, og fisk der skal genudsættes er dette jo en klar fordel. At de derudover også fanger mindre skidt og giver færre bundhug – det er jo heller ikke dårligt. Èn af de mest populære har længe været S-61 fra Owner, grundet det store kroggab og de helt fantastiske krognings egenskaber.     Men selvom S-61 har mange fordele, har den også enkelte ulemper. Derfor har vi i samarbejde med Ahrex kigget på en lignende krog til gennemløbere, men hvor vi har forsøgt at eliminere nogle af ulemperne. Krogen er faktisk den utroligt populære NS172, men i væsentligt større størrelser og så har vi fået gjort krogøjet lidt større, sp man stadig kan montere dem med en lille springring.

Ny enkeltkrog til spinnefiskeren fra AHREX!

Blandt andet er det stort set umuligt at slibe en s-61 op igen, hvis den mister skæret. Krogen er keramisk hærdet og skærpet, og derfor meget hård at gøre spids igen. Alle Ahrex’ kroge er derimod ikke ligeså hårdt hærdet, hvilket giver os muligheden for at slibe vores kroge op igen, hvis de bliver sløve. Derudover modvirker det også det, som vi nok alle har prøvet, nemlig at de hårdt hærdede kroge knækker – Ahrex’ bøjer i stedet for at knække, og giver dig dermed en lidt større chance for at lande drømmedyret der har hugget.   Udover muligheden for opslibning, og at de ikke er hærdet ligeså hårdt, så er den også, ligesom de andre Ahrex kroge, til at betale. Uanset om du tager #1 (svarende til s-61 1/0) eller str 1/0 (svarende til s-61 3/0), så får du intet mindre end 15 kroge i pakken til 59,-/stk eller 3 pakker for 150,-! Så har alle råd til, at der altid sidder en frisk, skarp krog for enden af linen.  

Ahrex NS172 #1 lige der hvor den hører hjemme – i en havørredmund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.