Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Odense Å kæmpen – flere billeder.

Her er lidt flere billeder af Henrik’s fisk. Havørreder i den kaliber kan man bare ikke få nok af. Den er fantastisk. I betragtning af isvinteren er den bare ekstrem tyk og velkonditioneret. 9,3 kg 90 cm og 60 cm om bugen…

Maveindholdet sagde masser af små brislinger. Dem har mange af fjordens/åens fisk mæsket sig i. Som det ses så er det god nærende kost.   Den hvide 15 grams Stripper er en perfekt imitiation af netop små sild/brislinger.

  
 

Her blev dyret taget. På den meget velkendte plads lige ved åens udløb i fjorden. Mon ikke der vil blive fisket flittigt her de næste par dage.

 
 

Vi slap heller ikke for en forevisning i butikken – heldigvis. Med til historien høre at Robin her fra forretningen mødtes med Henrik ude ved åen. 5 minutter før fisken huggede var Robin kørt hjem. Han havde hul i wadersne og frøs…. Moralen må derfor være – Husk nye waders til den allerede påbegyndte havørredsæson

På vegne at os alle i Go-Fishing ønsker vi jeg Henrik et kæmpe tillykke med hans livs fisk. Gid den vil blive overgået talrige gange af os andre i dette år….!
Claus

3 comments

 1. Anonymous

  Måske skulle I have en lille fryser med glaslåg og lys til "månedens fisk" i forretningen !
  Så kunne alle kunderne stå og sjavle over den førende fisk i konkurrencen om månedens fedeste fisk.
  Stort til lykke til fangeren !
  mvh Axel

 2. Anonymous

  Hehehehe Tilykke med den Henrik.

  Idag kørte jeg forbi den plads, da jeg var på vej hjem, der var rigtigt mange mennesker der fiskede på det plads, typisk ligesom dengang kæmpe laksen blev fanget i jylland, selv om det kun var en enkelt og senere en enkelt mere stor laks, så strømmede folk fra hele danmark til den jyske å, som om danmark pludselig havde fået en "norsk elv" :-)) typisk, det samme fænomen kommer vi til at opleve med det lill setykke ved åen, Henrik næstegang du fanger sådan et monster til, så må du gerne holde pladsen hemmeligt, så trafikken ikke bliver stoppet på det stykke, eller sig at du fangede den med waders på og godt 300 meter ind i fjorden :-))))))

 3. Hvem siger den ikke er fanget 300meter inden i fjorden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.