Orvis.Clearwater
Orvis Clearwater Fluestang Switch & To-hånds
3.999,00 DKK Vælg muligheder

Orvis Clearwater Fluestang Switch & To-hånds

3.999,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)
Ryd

ORVIS CLEARWATER FLUESTANG Switch & To-Hånds

Hos Go-Fishing er vil vildt imponeret over de egenskaber som Orvis fluestængerne har, men den nye Orvis Clearwater har bare bare sparket benene væk under os og det vil både pris og kvalitet også gøre ved dig.

Fluefiskeri  kræver fluestænger som kan håndtere og kaste fluelinen med ynde time efter time uanset hvor du fisker.

Dette er den helt nye serie af Orvis Clearwater fluestængerne , der i den grad har været igennem en makeover , der kan ses og mærkes på de enkelte modeller.

Netop til fiskeri efter laks og havørreder stilles der meget store krav til grejet, da der både fiskes med store og små fluer på forskellige dybder med korte eller lange flueliner.

Netop her udskiller Orvis Clearwater serien sig markant i forhold til sine konkurrenter i kasteegenskaber og i den sidste ende prisen….

Skal du finde en anden serie der kan følge med Orvis Clearwater i To-Hånds eller i de mindre Switch modeller , så skal du finde nogen flere penge frem.

Det ydre design på Orvis Clearwater er i den grad et løft fra den tidligere model – nu er den flot – lækker – rå og tilmed Ghost agtig at se på.

Det er med andre ord en både smuk og velkastende fluestang fra Orvis der vil glæde alle der får sig en fluestang fra Orvis Clearwater serien.

Lad os sige det med det samme -INTET minder om den gamle ….

Dette er den nye Clearwater serie i fremtiden og vi er stolte over at kunne tilbyde den til denne pris med hele 25 års Orvis Garanti.

Opbygningen af stængerne fra tørflue modellerne til laksestængerne eller til serien der passer til kysten er unikt tilpasset udfra aktioner og nødvendigheden af hvilken ydeevne den skal kunne præstere.

Det betyder at stængerne har gennemgået en unik tilpasning i klingerne og med en vægtreduktion og med en forbedret styrke  på 10-15 % i forhold til den tidligere model. Den forbedret klinge er et resultet af bedre materialesammensætninger og at Orvis designere har har tilpasset hver enste model til at være unik.

Orvis Clearwater serie , der giver dig alt hvad du har behov for ved fluefiskeri.Prisen er uhørt +25 års Garanti

Stængerne leveret i flot cordura stangrør – alle stængerne er 4 delte

Orvis Clearwater er lavet i Vermont USA

 • Blanks are black chrome with white accents
 • Quick rod identifier on the blank
 • Chrome snake and stripping guide with a ceramic insert
 • Full black nickel aluminum reel seats
 • Rods with fighting butts have composite tips for durability
 • Two-handed rods have composite on the tip of the foregrip
 • Comes with gray rod tube
 • 25-Year Guarantee
 • Designed in Vermon

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

ORVIS CLEARWATER FLUESTANG – Switch & To-Hånds

The new Clearwater® Rod Series is not just a cosmetic facelift, but a complete overhaul from the ground up by our Vermont rod designers. Everything has changed except the value. It’s still the best fly rod you can buy for the money, but with a significant upgrade in performance and looks in a comprehensive series that covers every angler from small stream addicts to Skagit slinging two-handers. Each rod was designed with a purpose-built profile and action to handle the kind of fishing the rod model would be traditionally used for, from medium-action small stream rods to medium-fast freshwater rods and fast-action big game rods

 

1 anmeldelse af Orvis Clearwater Fluestang Switch & To-hånds

 1. Jens Chr. Ringstrøm Andersen

  Jeg har den store fornøjelse af at eje en Orvis Clearwater Fluestang Switch 11,4
  Da jeg har fået en dårlig højre skulder er jeg nødt til at lave kasteteknikken om,og det må jeg sige det har jeg fået løst med min Orvis Fluestang som jeg bruger både ved kysten og Åen Fantastisk stang.

  • Niklas Albrechtsen

   Hej Jens
   Tusind tak for din fine besked og ja det er simpelhen en lækker stang 😉
   Dejligt at du fik løst dine problemer.
   Hilsen Niklas

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.