Orvis Helios 4X
10.999,00 DKK Vælg muligheder

Orvis Helios 4X

10.999,00 DKK

Ryd

Når 7 års udvikling bliver til virklighed så er produktet den nye Orvis Helios 4X

Vi har solgt langt over 1000 Helios fluestænger siden vi modtog den første model og udviklingen er gået stærk og fra ” blot” at være den bedste og letteste fluestang på markedet så har Orvis altid haft en plan for at udvikle deres Helios til at være den bedste stang på alle parameter og det koster penge og tager lang tid.

Derfor har der ikke været meget nyt fra Orvis i de seneste år ( Helios 3 udkom i sep 2017 ) , men pludselig blev vi i efteråret 2023 inviteret til Orvis til et hemmeligt møde, hvor vi vi skulle underskrive et klausul om at vi intet måtte fortælle eller dele fra dette møde….

Vi blev inviteret ind i et lukket rum hvor den nye serie af Helios stænger stod placeret – WAU et syn og efter en længere snak skulle de testes på vand og på græs.

At Helios stængerne altid har været både unikke og have gode egenskaber – det er der ingen tvivl om nogen steder i verden ej eller hos deres konkurrenter , men Orvis slå nu på at deres bedste stang nu er blevet 4 X bedre.

Den helt nye 4. generation Helios™ er kulminationen af en syvårig udvikling for at opnå præcision ud over alle tidligere grænser. Bevist fire gange mere præcis end Helios 3, den tidligere model der slog alle andre konkurrenter på plads og efterlod et solidt aftryk hos alle der kom i kontakt med den.

Din bedste Helios er nu blevet 4x bedre med en hidtil uset nøjagtighed og rygraden til at levere, når du har mest brug for det ved fiskevandet uanset hvor du fisker. Designet og nøje testet for at præstere under de mest krævende forhold er den helt nye Helios™ fluestang  den ultimative fluestang til fluefiskeren , der kræver kraft og præcision i hvert eneste bevægelse.

Om du fisker i små bække efter små ørreder til dobbelttræk på den åbne kyst med store bølger og skydehoveder eller om du jæger de største tropiske fisk, så er alsidigheden i den nye Orvis Helios 4X en ren GameChanger for fluefiskeren.

Med verdens mest præcise og mest kraftfulde fluestang i dine hænder er alt muligt uanset hvilken klasse du fisker med.

Vi har smuglet stangen til Danmark og testet den på de fynske havørreder og den efterlader på alle måder ringe i vandet og flere fynsk havørreder tog godt imod vores første tests.

Stangen kan i den grad kaste og vi har været ude i både hård vind og havblik og den er måske ikke fortryllende ( salgsgas) med vi er meget imponeret over den styrke og elegance som stangen kan levere under sådanne forhold. Om linen skal kastes på en blank overflade eller om den skal tæskes igennem en træls vind og bølger, så er vi overbevist om at stangen kan levere det arbejde som vi forventer af så god men også dyr fluestang.

Nu er vi ikke verdensmestre i fluekast og slet ikke i præcisionskast, men den nye Helios 4X kan sagtes smide en skumflue indenfor et stykke medbragt fynsk brunsviger og det er i den grad godkendt herfra Go-Fishing.

Stængerne er monteret med Titanium skydeøjer og REC recoil slangeringe – for den ultimative ydelse og holdbarhed.

Alle stængeren er 4-delte og kommer i et lækkert aluminiums stangrør , der beskytter din Helios 4X fluestang til og fra vandet uanset om du flyver rundt i hele verden, eller om den skal kastes ned i båden eller ligge på bagsædet mens hund og unger skal transpoteres til sport.

Vi anbefaler følgende linevægte til Helios 4X 
Helios 3 findes 2 udgaver D og F modeller – det er dog ikke alle klasser der laves i begge flex varianter.

D- står for Distance. Hurtige potente stænger til fiskeri hvor lange og præcise kast er afgørende

F- står for Feel. Dybere i aktionen. Til det roligere kast og den perfekte præsentation af fluen.

9´#5 D (12- 14 gram)

9`#6 D (14- 16 gram)

9´#7 D (16 -18 gram)

9`#8 D (18- 20 gram)

TESTET OG DOKUMENTERET Sammenlignet med Helios 3, den tidligere topmodel fra Orvis som var en ren vinder indenfor for nøjagtighed og styrke.

• 4x mere præcis

• 25% mere holdbar i ekstrem brudtest ( Orvis har altid testet deres stænger voldsomt )

• 10% lettere svingvægt

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Yderligere information

Model

Helios 4X 9` fod klasse 5 D, Helios 4X 9` fod klasse 6 D, Helios 4X 9` fod klasse 7 D, Helios 4X 9` fod klasse 8 D, Helios 4X 9` fod klasse 4 F

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Helios 4X”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.