ORVIS FLUOROCARBON FORFANGS TIP-MATERIALE
Orvis Mirage Fluorocarbon Forfangs Tip-materiale
Priser fra: 199,00 DKK Vælg muligheder

Orvis Mirage Fluorocarbon Forfangs Tip-materiale

Priser fra: 199,00 DKK

Ryd

ORVIS MIRAGE FLUOROCARBON FORFANGS TIP-MATERIALE

Orvis Fluorocarbon forfangsline, lavet i 100% fluorocarbon. Et lidt stivere forfangsmateriale der hjælper til at retter dit forfang lettere ud i dine kast, end et almindeligt blødt nylon forfang. Orvis fluorocarbon tippet til fluefiskeri og spinnefiskeri.
Brug Orvis Fluorocarbon når mindre synlighed og høj slidstyrke er vigtigt for dig!

Fordele ved Fluorocarbon forfang:

 • Fluorocarbon reflektere ikke sollyset, og giver derfor ikke genskin – Hvilket giver en næsten usynlig præsentation af fluen
 • Fluorocarbon har samme brydningseffekt som vand – Altså du undgår linen ligger på overfladen.
 • Fluorocarbon er et sejt materiale, som har en utrolig høj slidstyrke. Hvilket giver længere levetid og holdbarhed!

Spolerne har indbygget lineklipper, så du ikke skal lede efter din lineklipper i lommen.

Føres i alle størrelser og tykkelser, leveret på små smarte spoler der kan være i selv brystlommen  – Mulighed for nemt at sætte forfangs spolerne sammen! – monter evt. dine forfangs spoler på en smart tippetholder, så du altid har nem adgang til din forfangsline.

 • Vi bruger selv denne fluorocarbon tippet line til vores fluefiskeri og spinnefiskeri. – Om det er åens små ørred, kystens stærke overspringer, søens grove gedde, eller elvens stærke laks – Ja selv til havfiskeri, finder du næppe noget fluorocarbon som er bedre end Orvis Mirage 100 % fluorocarbon forfangs materiale!
Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

ORVIS MIRAGE FLUOROCARBON FORFANGS TIP-MATERIALE

Vi bruger selv denne fantastiske Orvis fluorocarbon line til stor set alt vores fiskeri.

 • Vi bruger den på kysten efter havørred når vi fluefisker, her bruger vi typisk tykkelser mellen 0.23 mm. og 0.28 mm. og fisker vi med ophænger flue, montere vi gerne denne i et lidt tykkere materiale, så fluen holdes ud fra selve forfanget. typisk 0.33 mm. – 0.38 mm.
 • Spinnefisker vi på kysten med blink, wobler eller gennemløbs blink, bruger vi også denne fluorocarbon som er slidstærk og tåler fiskeri i timevis uden problemer. Her bruger vi gerne tykkelser mellen 0.28-0.38 mm.
 • Fisker vi i åen eller elven efter laks og havørred, montere vi også altid en tjavs tippet forfang i fluorocarbon i enden af vores polyleader. Her bruger vi tykkelser mellem 0.28 mm. – 0.48 mm. alt efter forhold og størrelsen på fisken vi jager.
 • I put and take søen efter ørred er fluorocarbon også det sikre valg til nymfe og streamer, som du ønsker skal præsenteres så diskret som muligt. Her bruger vi ofte lidt tyndere liner til de sky fisk 0.18 – 0.23 mm. – Fisker vi med bombardaflåd eller en lille gennemløber efter de stærke regnbue ørred bruger vi ofte lidt tykkere line, der tåler mere slid. 0.23-25 mm.
 • Til Ørred og stalling i åen herhjemme eller i udland, er fluorocarbon det perfekte materiale, da du næsten usynligt kan præsentere din vel imiterede flue perfekt til fisken. Her er det ofte de sky fisk kræver tynde forfang, og alt imellem 0.13 – 0.20 mm. er her det rette valg af forfangs tippet.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Mirage Fluorocarbon Forfangs Tip-materiale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.