Orvis Mirage Fluorocarbon
Orvis Mirage Fluorocarbon Taperet Flueforfang – 2 Stk!
299,00 DKK Vælg muligheder

Orvis Mirage Fluorocarbon Taperet Flueforfang – 2 Stk!

299,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)
Ryd

Orvis Mirage Fluorocarbon taperet flueforfang

Meget stærk, knudeløst og næsten usynlig i vandet!

Orvis Mirage Fluorocarbon er et lidt stivere og mere slidstærk flueforfang, end mange andre taperede forfanget og det retter derved dit forfang noget lettere ud end et almindeligt blødt nylon flueforfang.

Fordele ved Fluorocarbon forfang:

 • Fluorocarbon reflektere ikke sollyset, og giver derfor ikke genskin – Hvilket giver en næsten usynlig præsentation af fluen
 • Fluorocarbon har samme brydningseffekt som vand – Altså du undgår linen ligger på overfladen.
 • Fluorocarbon er et sejt materiale, som har en utrolig høj slidstyrke. Hvilket giver længere levetid og holdbarhed!

Når du bruger et taperet forfang så overfører du energien fra fluelinen hele vejen ud igennem forfanget og derved for du en meget flottere og mere præcis aflevering af fluen. Du vil også opleve med Mirage forfanget, at du vil få færre knuder under dit fiskeri.

Alt fiskeri hvor en slidstærk, lav synlighed af forfanget er en nødvendig er dette det bedste valg.
Mirage indeholder forbedret trækstyrke og elasticitet, hvilket gør det lettere at binde en knude uden at det påvirker brudstyrken særligt meget..

Der er 2 knudeløse taperede forfang i pakken og hvis du forlænger med 1 meter forfangsmateriale, så holder disse flueforfang meget længe. 100 % fluorocarbon når du vil ha det bedste på markedet til dit fluefiskeri!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Orvis Mirage Fluorocarbon Taperet Flueforfang – 2 Stk!

Vi bruger selv disse fantastiske Orvis fluorocarbon flueforfang til stor set alt vores fiskeri.

 • Vi bruger den på kysten efter havørred når vi fluefisker, her bruger vi typisk tykkelser mellen 0.23 mm. og 0.28 mm. og fisker vi med ophænger flue, montere vi gerne denne i et lidt tykkere materiale, så fluen holdes ud fra selve forfanget. typisk Mirage tippet i 0.33 mm. – 0.38 mm.
 • Spinnefisker vi på kysten med bombarda flåd bruger vi også dette fluorocarbon forfang som er slidstærk og tåler fiskeri i timevis uden problemer. Her bruger vi gerne tykkelser mellen 0.28-0.38 mm. – Et taperet flueforfang præsentere din flue perfekt og strækker fint dit forfang fint ud, når du fisker med bombardaflåd på kysten eller i put and take.
 • Fisker vi i åen eller elven efter laks og havørred, montere vi også et forfang i fluorocarbon hvis der skal fiskes højt og diskret. Her bruger vi tykkelser mellem 0.28 mm. – 0.48 mm. alt efter forhold og størrelsen på fisken vi jager.
 • I put and take søen efter ørred er fluorocarbon også det sikre valg til nymfe og streamer, som du ønsker skal præsenteres så diskret som muligt. Her bruger vi ofte lidt tyndere liner til de sky fisk 0.18 – 0.23 mm. – Fisker vi med bombardaflåd efter de stærke regnbue ørred bruger vi ofte lidt tykkere line, der tåler mere slid. 0.23-25 mm.
 • Til Ørred og stalling i åen herhjemme eller i udland, er fluorocarbon det perfekte materiale, da du næsten usynligt kan præsentere din vel imiterede flue perfekt til fisken. Her er det ofte de sky fisk kræver tynde forfang, og alt imellem 0.13 – 0.20 mm. er her det rette valg af forfangs tippet.

 

1 anmeldelse af Orvis Mirage Fluorocarbon Taperet Flueforfang – 2 Stk!

 1. Kim Lundkvist (verificeret ejer)

  Beskrivelsen er helt i tråd med min mangeårige erfaring med netop det forfang, nemlig det bedste! Nemt at arbejde med, præsenterer perfekt og er endda meget slidstærkt.
  Det eneste jeg er lidt ked af er at det ikke OGSÅ findes i en 12′ version, som jeg savner lidt til åens sky havørreder.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.