Orvis Mission Skagit Shooting Heads

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Orvis Mission Skagit Heads til To-Hånds fiskeri

Nu er Orvis er endelig kommet på banen, med deres nye unikke Mission Skagit Shooting Heads -Et unikt Amerikansk koncept, som er udtænkt til laksefiskeri og Steelhead fiskeri i elve. Dette er fluelinen der kan håndtere de store fluer og med den rette Spey Tip kan du komme i dybet hvor forårslaksen bare venter på du kommer ned til den. – Sagt med andre ord, skal du ned til fisken med synketips og belastede fluer, så er Skagit vejen frem!

Orvis Skagit Heads er tiltænkt til de store fluer og til steder, hvor det ofte er totalt umuligt at komme til at fiske pga alt for mange begrænsninger. – Med et Skagit hoved, kan du med minimal plads, svinge dit korte skagit skydehoved og sande det afsted, uden du behøver at tænke på på synketip, forfang og fluen… Det følger ganske enkelt bare med, når du sender dit Skagit hoved afsted mod modsatte bred.. Fordelen ved et Skagit Head er at du lader enerigen via det forfang der binder på vandet imens klumpen har power og styrke nok til at sende store fluer over på modsatte bred.

Skagit dur ikke til overhånds kast, men hvorfor bruge det når du kan kaste så nemt og effektivt med dette nye Orvis Skagit Mission Head. -Vi anbefaler at du bruger Orvis Mission Spey Tip samt Orvis Mission skydeline

Linen kommer med færdige og stærke loops til at sammensætte skydeline – spey tips og dit forfang ubesværet.

Dette er helt sikkert en nem genvej til flere fisk når der skal fiskes dybt.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Orvis Mission Skagit Shooting Heads – til det tunge fluefiskeri

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Mission Skagit Shooting Heads”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.