Orvis Pro Hybrid Gummi/Filt Vadestøvler
2.999,00 DKK Vælg muligheder

Orvis Pro Hybrid Gummi/Filt Vadestøvler

2.999,00 DKK

Ryd

Med udgangspunkt i den enormt velroste PRO Wading Boot, har Orvis nu opgraderet PRO Hybrid-versionen med en hybrid gummi-/filt-sål, i samarbejde med Michelin®.

Vi har været i marken for at teste denne vadestøvle til det yderste og vi må bare indrømme at den på ingen måder fejler! Faktisk var vi så glade og imponeret af den, at vi bare måtte have den ind i butikken.

Det nye design byder på “Michelin Hybrid Outdoor Extreme-teknologi” som sikrer et ufatteligt godt grip, når du vader i store sten og blæretang. Derudover sikre denne teknologi en eminent holdbarhed.

Rundt i ydersiden af sålen er der en gribende gummi og i det inderste en langtidsholdbar filt – Dette gør at du får det bedste fra begge verdener. Du får simpelthen her en støvle der både har gummi og filt såler. Skoen er derfor utrolig god til at vade i alt fra store rullende sten til flade sand strande.

Skoen er lavet så du kan monterer studs i filt delen af støvlen. Her kan du helt selv vælge hvor du vil placere dine studs, så du får det mest optimale ud af dine vadestøvler.

Overdelen er lavet af hurtigttørrende Clarino® mikrofiber, der giver et bedre styrke-til-vægt-forhold end traditionelt læder.

En utrolig nyhed fra Orvis!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Pro Hybrid Gummi/Filt Vadestøvler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.