Orvis Pro Saltwater Tropic – Tropisk Flueline
999,00 DKK 599,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

Orvis Pro Saltwater Tropic – Tropisk Flueline

599,00 DKK

-40%
Ryd

Orvis Pro Saltwater Tropic – Tropisk Flueline

Når din fluestang peger mod de sydlige/østlige himmelstrøg – så er det vigtigt at du har en line med der kan holde til det.

Når vi er i varme områder, vil vores almindelige flueliner, og specielt deres coating, komme til kort. En almindelig coating, vil praktisk talt smelte i det varme vand.

Orvis Pro Saltwater Tropic, er til gengæld specielt designet til det varme vand. Derudover er linen født med Orvis’ AST plus smooth coating, hvilket er en ultraglat, stærk og endda selvsmørende coating. Coatingen her sørger for, at du, selv 10 dage inde i turen, vil opleve at have en glat, lækker og skøn line – på trods af hårdt fiskeri. Det er simpelthen guld værd.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Orvis Pro Saltwater Tropic – Tropisk Flueline

  • AST Plus sørger for en konstant, glat og lækker line. Coating er op til 8 gange mere glat end en standard coating, som giver dig bedre kast, holder bedre, og flyder højere. Coatingen skyer nemmere skidt, hvilket også medvirker til at linen holder længere.
  • Orvis Line ID sørger for, at du hurtigt kan se hvilken og hvor tung line du står med, og at du derfor ikke får du rodet sammen
  • Forstærkede loops i begge ender, sørger for nem montering på hjul, og af leader. Hjælper med, effektivt, at overføre energi fra kastet, til et godt turnover
  • Alle PRO liner er cirka 27,5 meter in længden og er 3 farvede – blandt andet med en Stealth tip

Yderligere information

Model

Klasse #6, Klasse #7, Klasse #8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Pro Saltwater Tropic – Tropisk Flueline”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *