Orvis super strong forfangsmateriale - Nylon!
Orvis Superstrong Forfangsmateriale – Nylon Tippet!

Orvis Superstrong Forfangsmateriale – Nylon Tippet!

69,00 DKK

Ryd

Orvis Superstrong Forfangsmateriale – Nylon Tippet!

Vores mest solgte nylon forfangsmateriale til både fluefiskeri og spinnefiskeri, er uden sammenligning denne Superstrong plus fra Orvis. Vi fører alle størrelser og tykkelser i nylon tippet fra Orvis! Små smarte spoler som er lige til at klikke sammen. Og monteret med en smart cutter, så du nemt kan klippe linen uden at bruge din lineklipper.

Blødt nylon forfangsmateriale, der har en god energioverførelse, så du langt nemmere kan strække dit forfang helt ud under kastet. Intet er værre end når fluen falder ned fra himlen og lander oven i en stor stak forfang og efterlader det hele i kludder. Det sker ikke hvis du bruger et taperet forfang og eventuelt forlænger med en 1 meter af dette Orvis Superstrong forfangsmateriale.

Der er 30 meter nylon line på spolen og tippet spolen kan nemt kan sættes sammen med f.eks 3 andre størrelser. Elastik med skrift holder forfanget på plads på spolen og du kan nemt aflæse tykkelsen, hvis du har flere spoler koblet sammen.

Vi bruger selv denne nylon fra Orvis til vores skumflue fiskeri og natfiskeri efter havørred på kysten og i åen. Fisker du med skumfluer, eller tørfluer på kysten eller i åen kan du med fordel bruge denne monofil tippet fra Orvis, som er flydende og hjælper dig til bedre præsentation af din flue.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Orvis Superstrong Forfangsmateriale – Nylon Tippet!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orvis Superstrong Forfangsmateriale – Nylon Tippet!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.