Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Owner Kappa SW- Kvalitets kroge til dine kystfluer!

Kvalitets kroge til fluebinding!

– Du kender helt sikkert Owner kroge fra dine havørred og lakse agn, men på kystflue fronten er det ikke alle der kender til de fede Owner Kappa SW. – Måske du husker deres “gamle” Owner kappa, en legendarisk rejekrog der er lidt kraftigere i godset end de fleste andre kroge, men ellers har Owner aldrig haft det store udvalg at byde på når vi snakker kroge til dine kystfluer. – Det har dog ændret sig!

Den gode gamle Reje krog som mange elsker er den eneste fluekrog fra Owners gamle program, der stadig er i programmet, til gengæld er der nu kommet flere fede modeller som rammer vores skandinaviske kystfluefiskeri meget godt. 

Owner Kappa SW-1

Rejekrogen til dig der ønsker en stærk krog der bare holder til alle forhold. Stærk, skarp og kraftig.! Denne krog har lidt ekstra tykkelse og vægt i godset end de fleste andre fluekroge. Mange bruger denne owner krog til deres rejefluer, hvor de ønsker en krog der får fluen til at ligge stabilt i vandsøjlen uden selv at skulle belaste deres krog med wire omkring krogskaftet. 

Herover ser du en af de hottests kystfluer nemlig Høtyven – Her bundet på Owner Kappa SW-1

Du kender helt sikkert Owner!

Krogmærket Owner er kendt verden over for deres sublime kvalitet, og har du fisket med en trekrog bag dit blink, din rørflue, på din spinner eller andet?

Ja så ved du også at det er svært at finde bedre kvalitet og skarpere krog!

Owner Kappa SW Straight

Her får du en lækker krog med et stort kroggab, til dug der ønsker at binde fyldige fluer, men stadig har brug for der er luft til en god krogning af dine kontakter. Her har vi bundet en klassisk Pattegris Rejeflue. Men også kystfluer som Magnus, Grå Frede og andre klassiske reje og fiske imitationer er perfekte på denne krog!

Owner Kappa SW Salty Fly

Denne krog er bare fed!

– Er du typen der elsker de mindre fluer, så kender du også ulempen ved små fluer og et smalt kroggab der har svært ved at kroge fisken. Prøv denne krog til små baitfish som her en lille Polar Magnus men også til tobisfluer, evt. med en trailer krog hængende bagerst på fluen.

Owner Kappa SW Curved

Her får du en super lækker lille gammarus krog til de små tanglopper og kobberbasser. En stærk, robust og syle skarp krog! 

Vi bruger også denne krog til vores små lækre tobis fluer med flatwings fjer. En lille kort krog mindre risiko for at de lange fjer og fibre vikler sig omkring krogen.

Owner kroger er kvalitet når det er bedst! – Vi har et kæmpe udvalg af de bedste kroge til dit fiskeri hvad enten du er kystfisker, åfisker med flue eller spin eller som overfor de bedste fluekroge til kystflue fiskeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.