Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Pas godt på din Seatrout Open fangst

I forårets udgave af Seatrout open 2015  oplevede vi for første gang i konkurrencens historie forsøg på snyd. Fisk der var fanget udenfor konkurrence tiden (og måske havde været nedfrosset) blev indvejet. Ikke blot ved vores konkurrence men også andre.

Reglerne

Reglerne for Seatrout Open er meget klare. Kun FRISKE fisk kan indvejes – og har vi blot mistanke om snyd så kan fiskens afvises.

Heldigvis har vi aldrig haft brug for at håndhæve disse regler, men det burde vi have gjort i foråret for mistanken var der faktisk til en fisk eller to. Vi lod dog tvivlen kommer deltageren til gode. Ingen ønsker jo at afvise en reel fangst.

Af skade bliver man som bekendt klog, og vi var for flinke og naive. Det beklager vi og lover samtidig at det ikke kommer til at gentage sig. Hver eneste fisk, stor som lille, der kommer til indvejning i de kommende Seatrout Open vil blive vurderet med kritiske øjne, og har vi mistanke til at den ikke er nylig fanget så vil den blive afvist.

Men hvad er så "nylig fanget"?

En nylig fanget havørred er en frisk havørred.

Dvs. klare øjne – flotte røde gæller – frisk duft af fisk og hav og faste indvolde. Således skal din fisk indvejes. Ruller du den ind i en våd avis eller håndklæde og lægger den køligt så kan den sagtens holde sig frisk i 12 – 14 timer. Lægger du den derimod i en plastpose i en varm bil så holder friskheden ikke mere end et par timer maks.

-Tænk på det.

Kom til indvejning så hurtigt som muligt, men du behøver dog ikke nødvendigvis straks at afbryde dit fiskeri efter at du har landet en havørred. Går der flere timer inden du kommer til indvejning, så pas godt på din fangst. Pak den fugtigt ind, men så den stadig kan “ånde” (vådt tang eller klæde)og læg den køligt. Så er den fin og frisk når du kommer til os med den. Vi vil så nødig afvise fisk….!

Ikke godkendt Seatrout open fotofisk
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.