Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Pas på din Orvis fluestang

Pas på din Orvis fluestang

Ejer du en Orvis fluestang så  har du en af de bedste fluestænger, der findes i hele verden, og du kan garanteret  godt selv fornemme at Orvis har mere end 150 års tradition for at bygge de bedste fluestænger Orvis bruger i dag denne tradition kombineret med den nyeste teknologi og de mest moderne materialer til at lave et unikt produkt, der vil give dig glæde ved fiskevandet mange år frem.

På grund af den høje kvalitet på klinge og løsdele, kræver en moderne fluestang kun et minimum af vedligehold. Følger du nedenstående  vejledning, kan du være sikker på at få den maksimale fornøjelse af din Orvis stang:

Brug Ferrulevoks.

Hanferrulen (samlingen) skal have voks. Brug en decideret ferulevoks og check løbende at der er nok på hanferrulen. Brug lidt  ferrulevoks for hver 5-6 tur, så er du dækket ind. Du skal kunne fornemme en modstand, når du løber en finger ned af hanferulen.

Skyl Hjulholder og Øjer.

Din nye stang er monteret med stangdele, der i princippet er rustfaste.  Hvis de efter en tur i saltvand  bliver skyllet i ferskvand og tørret af igen, er de egentlig uforgængelige. Nogle tager deres stang med i bad efter fisketuren – det er faktisk en fremragende pleje af ens bedste ven.

Skulle du glemme ferskvandsskyllet en enkelt gang betyder ikke det store, men hvis du over en længere periode ikke rengør stangen, kan du ende med et problem. Så får saltet nemlig mulighed for at sidde og arbejde og det kan forårsage skade på metaldelene. Selv rustfri dele er salt hårdt ved i det lange løb. Ærgerligt, for manglende vedligehold ødelægger stangdelene, og er ikke dækket af garantien.

Brug Røret.

Din stang bliver leveret i et solidt stangrør. Det beskytter stangen under transport, altså også når du skal hjemmefra og ud til vandet. Mange skader kunne undgås hvis stangrørene blev brugt konsekvent.  Og jo, Orvis `25 årige garanti dækker sådanne skader, men det er jo altid ærgerligt at skulle undvære sin stang i sæsonen.

ORVIS GIVER 25 ÅRS GARANTI.

Orvis giver 25 års garanti på klingen, uanset brudårsag.

Garantien gælder stangens første ejer, og kræver at stangen bliver registreret hos Orvis.

Garantien gælder ikke slid, eller manglende vedligehold på kork, hjulholder og øjer.

Orvis forbeholder sig muligheden for at reparere, udskifte dele eller bytte hele stangen til en nyere model der teknisk tilsvarer den ældre knækkede.

Sådan gør du.

Hvis du har haft et uheld med din Orvis stang og har behov for at benytte garanti ordningen så skal du gå ind på www.orvis.co.uk . Her skal du søge efter ”rod repair”, hvor du finder en vejledning på hvordan du skal forholde dig.  Du får et reparationsnummer, og stangen skal så sendes til Orvis` europæiske hovedkvarter i England hvorfra den vil blive returneret direkte til dig.  Orvis tager pt. et gebyr på 45 £ udover portoen for en reparation.

Vi har erfaring for at en reparation tager omkring 4 – 6 uger, men udsving kan forekomme.

Hvis du ikke har lyst eller mulighed for at sende reparationen selv, kan du bede Go-Fishing gøre det. Det koster 750,- for stænger som er købt hos os. Eller kr. 1500,- for stænger der er købt andre steder. Beløbet dækker porto begge veje, Orvis`s gebyr og alt papirarbejdet.

Når uheldet er ude…. Din stang kan knække når du mindst venter det. Her knækkede min stang på en af de sidste dage på et længere float trip i Alaska´s ødemark, efter at have fightet flere store fisk uden problemer.. Stangen havde nok fået et slag eller lignende uden jeg havde opdaget det under transporten. Heldigvis havde jeg en ekstra stang til de sidste par dage.. Og da jeg kom retur, blev stangen sendt til Orvis, og jeg var køreklar få uger senere igen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.