Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Pattegris feber

 

Pattegrisen er fluen alle taler om for tiden, og det er der god grund til. Det er og bliver en helt helt unik flue.

I min seneste artikel i Fiske-feber var jeg temmelig barsk overfor mange andre eksisterende og anerkendte kystfluer. Et par kunder i butikken har efterfølgende givet udtryk for, om Pattegrisen nu også var SÅ suveræn.

Et svært spørgsmål, som jeg i torsdags ville lave en minitest af.

Jeg startede ud i Helnæs bugten med to fluer på forfanget. En Pattegris som endeflue og en Magnus som ophænger. Først fisk huggede i tredje kast på Grisen. Omgående skiftede jeg om på de to fluer, så grisen nu var ophænger. De næste 2 havørreder (begge undermålere)tog ophængeren! Den ene af de fisk gylpede en næsten frisk børsteorm op. Jeg skiftede derfor Magnus fluen ud med en børsteorms flue. Yderligere 2 små fisk lod sig lokke. Begge huggede Pattegrisen. Sidst på dagen skiftede jeg igen til en lille marcipan farvet magnus og atter en pattegris som endeflue. Det sæt gav tre hug, men kun en landet fisk som sad på grisen: De to andre slog sig af, jeg nåede dog at se at en af dem også sad på Pattegrisen.

Dagens resultat var altså 6 landede målsfisk (alle genudsat) på Pattegrisen, 1 mistet også på grisen, og 1 mistet før jeg så, hvilken fluen den havde hugget – må jeg have lov til at gætte på at det også var Pattegrisen.

 
Claus
Pattegrisen og seatrout
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.