Pattegris Albino + skum + Original Luksus Kit
799,00 DKK Tilføj til kurv

Pattegris Albino + skum + Original Luksus Kit

799,00 DKK

Kun 1 tilbage på lager

Pattegrisen Luksus Kit – Limited Edition

Den ultimative boks Pattegrise fluer til kystens havørreder. Her får du vores bedste bud på den perfekte boks til vinteren og forårets havørreder. Vi har fået bundet de flotteste Pattegrise rejefluer hos vores dygtige fluebindere.

Boksen indeholder hele 12 stk. Pattegrise fluer bundet på Ahrex light stinger kroge # 4

3 Varianter – 4 stk. af hver til kystens havørred.

  • Den klassiske Pattegris med massere af fluorescerende farver
  • Den hvide Albino pattegris til vinterens kolde overspringere
  • Slomo skum Pattegrise til det lave vand og de sløve blanke – Svævende under overfladen!

Den ultimative kystflue er uden tvivl den Pattegrisen!

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til os.. Eller ja, faktisk til dig!  Vi har lokket dem til at binde vores helt egne favorit fluer. Fluer som til daglig sidder i vores egne bokse, vores hemmelige favoritfluer når det gælder havørred på kysten! Disse fluer er naturligvis bundet af de bedste materialer der findes og på markedets bedste kvalitets kroge! Så over den næste tid kan du være heldig at få fingrene i nogle fede kystfluer. Fluer som vi ellers ikke normalt kører i fast sortiment. Netop fordi disse dygtige kystfiskere, vi har lokket til fluestikket. Normalt aldrig har tid til at binde fluer til andre end dem selv. Da de normalt har alt for travlt med selv at fighte havørred på de danske kyster.

– Vi gør opmærksom på at disse Limited Edition kystfluer kommer i et meget begrænset antal.

– Fluerne kan købes her på vores webshop, men du finder dem naturligvis også i en af vores butikker. Vores Pattegrise i Limited Edition er bundet på de bedste saltvandskroge og altid med de originale Whiting Spey hackler nøjagtig som originalen. Samtidig har vi brugt så mange fluorescerende materialer som overhovedet muligt, fordi det virker!

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt. Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pattegris Albino + skum + Original Luksus Kit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.