Pattegrisen Pink Den originale UV Pattegris kystflue

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Pattegrisen UV- Claus Eriksen’s originale kystflue

Pattegrisen – Måske den bedste allround kystflue af alle. Det her er den originale version af Pattegrisen, en ikonisk rejeflue til kystens havørred. Bundet af de bedste UV og Fluorescerende materialer. En flue du aldrig går fejl af og som ikke må mangle i flueboksen.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Pattegrisen UV- Claus Eriksen’s originale kystflue – Pattegrisen til Havørred

Pattegrisen føre vi i fire forskellige farver. Hver med deres fordele og højsæson:

Brug gul eller salmonfarvet i forår

Sandfarvet til sommerfiskeriet og efterårsfiskeri i dagslys

Den sorte med skum til sommerens natfiskeri

og igen gul eller salmonfarvet til det sene efterår og vinter.

Vores pattegrise er bundet på de bedste saltvandskroge og altid med de originale Whiting Speyhackeler nøjagtig som originalen. Samtidig har vi brugt så mange UV2 og fluoreserende materialer som overhovedet muligt fordi det virker

Vi har det sidste år testet fluer bundet med Fluorescerende materialer under mange forskellige fiskesituationer, og tendensen er klar. Der ER en forskel.

Claus giver bare et eksempel her.

På en blæsende aprildag sidste forår røg jeg ind i et rigtigt bonanza havørredfiskeri på den fynske østkyst. Over en eftermiddag landede jeg 26 skønheder lystigt fordelt mellem nedfaldsfisk, grønlænder og et par flotte blanke i 55 – 58 cm klassen. I sig selv  en bemærkelsværdig dag. Det mest bemærkelsesværdige var dog hvilken flue de blev fanget på.

Hele dagen fiskede jeg med 2 – for det menneskelige øje – ens Pattegrise på forfanget. Den ene i en standard udgave bundet i samme farver, men uden UV og fluo. materialer. Den anden bundet hovedsageligt med fluorescerende og Spirit River UV2 materialer.

De 2 fluer blev fisket gennem vandet på samme forfang med ca. 50 cm. mellemrum. Det er altså fair at sige at de fleste havørreder har set begge fluer og haft et reelt valg mellem dem begge. Derfor er det bemærkelsesværdigt at 24 ud af 26 fisk (eller ca. 92%) valgte Pattegrisen bundet med UV2 materialer. 

Eksperimentet har jeg både før og efter gentaget utallige gange. Resultatet har hver eneste gang været det samme.

Jeg arbejder videre med eksperimenterne, men til kystfiskeriet er jeg fuldstændig overbevist om UV2 materialernes effektivitet.

Claus

Du kan læse Pattegrisen’s historie – her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pattegrisen Pink Den originale UV Pattegris kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *