Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Petit Tobis – TobisImitation

Kystens havørreder elsker fisk!

– Vi har her sat fokus på en Tobis-imitation, en super fed flue som kan bindes med to af vores absolutte favorit materialer når det gælder fiske imitationer, store som små..  Ice Dub- Shimmer Fringe eller Ghost Hair, begge utrolige livlige materialer, som virkelig giver liv til fluen. Og med sin begrænsede størrelse, og valg af materialer. Er Petit Tobis stadig en fornøjelse at kaste med, også på en # 6 fluestang.

Havørrederne elsker fisk, lige fra store fede sild til små hundestejler og kutlinger, og det er året rundt… Ikke mindst fra maj til hen på efteråret, hvor store stimer af tobis kommer helt nær vores kyster. Det får havørrederne til at gå aggressivt til bidet. Derfor skal gode fiskeimitationer altid være at finde i kystfluefiskerens flueæske, -og de må aldrig mangle i æsken! Tobisimitationer er et godt førstevalg, og her kan bla. nævnes Claus´ Flatwings, men husk også at have mindre fluemønstre med. F.eks. kutlinge- og hundsstejle-fluer.

Kystfluefiskeri med Tobis- og fiske-imitationer skiller sig lidt ud fra det kystfluefiskeri de fleste kender, her fiskes med mere fart på fluen, og når hugget kommer, så er det med at holde fast! En havørred der jager Tobis, er i gennemsnittet lidt større og meget mere aggressiv, så der dømt fight for alle pengene når fluen stopper derude!

 

Se herunder hvordan BaitFish Tobis bindes på vores youtube kanal hvor der også findes flere gode bindevejledninger.

 

Knæk & Bræk

Jesper L. Andersen

Du finder alle materialer til fluen på vores webshop lige herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.