power.gum
Power Gum – forfangsstrækker

Power Gum – forfangsstrækker

99,00 DKK

Skal du også have en lineklipper der altid virker, når du skal skifte flue eller forfang.

Power Gum – forfangsstrækker

Power Gum er hemmeligheden hvis du vil lande rigtig store fisk på meget tynde forfang.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Power Gum – forfangsstrækker

Foråret og forsommeren er den helt rigtige tid til at jagte store put & take ørreder med fluestangen. Specielt om aftenen kan man se urimelig store fisk gå og sippe små fluer i overfladen. En let # 4 eller 5 er det helt rigtige grej for at præsentere en lille nymfe eller tørflue foran snuden på dyret.
Så vidt så godt, men de fleste, der dyrker dette fiskeri, har faktisk efterfølgende et problem, for enten har man valgt en forfangsspids, der matcher fiskens størrelse 0,20 mm- 0,25 mm, og dette tykke forfang reducerer antallet af hug dramatisk,  –  de fornemmer eller ser simpelthen bedraget for nemt.

Alternativet er at man vælger en forfangsstykkelse, som giver mange hug, f.eks. 0,15 mm. Så er problemet et helt andet, idet mange fisk sprænger forfanget, ofte endda i selve hugget eller tilslaget.

Løsningen er en lille smart ting, som nogle eksperter har brugt i årevis. De binder et stykke shock gum ind i den øverste del af forfanget, typisk et stykke på omkring 40 cm. Brug en nail knot, så kan gum`men fæstnes til nylon eller fluocarbon uden nogen problemer og uden at knuden fylder alverden. Fordelen er naturligvis at dit forfang kan strækkes noget mere, før det sprænges, og du kan præsentere en mindre flue bedre. Prøv det!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Power Gum – forfangsstrækker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *