Premium Craft Fur

Premium Craft Fur

50,00 DKK

Ryd

Premium Craft Fur

Premium Craft Fur er et utroligt lækkert og blødt kunst materiale at binde kystfluer og mindre saltvandsfluer med. Blødt, glat og super levende men alligevel ekstremt slidstærkt. Mange bruger dette materiale til rejefluer til kystens havørred. Du får her Fishients´s store, flotte og lækre stykker Craft Fur i et af markedets bedste kvaliteter.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Premium Craft Fur fra Fishient H2O, er det bedste kunsthår til mindre havørredstreamere og rejefluer vi længe har set.

Craft Fur bruges til fiskeimitationer og streamere både til dansk fisker og fiskeri i troperne. Brug Craft Fur til vinge på dine streamers. Hårene er meget ens i farverne og har et flot skær i vandet, men uden nogen flasheffekt. Den kan du evt. selv tilføre med lidt Flashabou eller lignende.

Der kan også bindes nogle meget spændende kystrejer af Craft Fur spindet i en dubbingløkke. Et af de få materialer der kan erstatte Whiting Spey Hackler.

Prøv fx at se denne super Pattegris kopi bundet hovedsageligt af Craft Fur:

Craft Fur pattegrisen

Craft Fur er hvad du bruger til vinge på mange bonefishfluer. Fx Crazy Charlie og Gotcha. Ligeledes det rette til små fiske imitationer ala Tæppesilden…

Men også til geddefluerne til specielt brakvands fiskeri. Bruges Craft fur til mindre geddefluer, hvor der ikke ønskes for meget synlighed med en masse flash.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Premium Craft Fur”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.