Rapture Cloud Street & UL fiskestang
699,00 DKK Vælg muligheder

Rapture Cloud Street & UL fiskestang

699,00 DKK

Ryd

Rapture Cloud Street UL fiskestang til sjov fiskeri

Denne serie fra Rapture er tiltænkt det moderne street fiskeri, hvor du skal kunne komme rundt på din cykel eller på gåben og opleve noget sjovt fiskeri uanset hvor du befinder dig.

Rapture Cloud er så meget mere end bare en street fiskestang – den er perfket til den lille å efter bækørreder eller til det vilde UL fiskeri på kysten efter de kystnære havørreder eller til de tusindvis af hornfisk, der i  april og maj indtager vores kystnære områder.

Er du til Put and take fiskeri så prøv en spinner elle rnogle små UL blink, så vil du opleve flere fisk og fights du kun har drømt om.

Stangen har en god rygrad der kan lade stangen hurtigt til de lette agn og du vil opnå en god kastelængde selv med de mindste agn.

Fight med fisk vil sende dybden i klingen helt i bund og dit fiskehjul vil med sikkerhed skrige af fiskeline der rives af en ørred på 45- 50 cm – se det er sjovt fiskeri på første klasse.

Smuk udført UL fiskestang med Sic øjer med skjult hjulholder der nemt skrues ned sammen med den hele hjulsædet der lavet i carbon.

Her får du luksus og kvalitet på en UL fiskestang, der kan erhvervs  til få penge da alle skal have råd til en god UL fiskestang.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rapture Cloud Street & UL fiskestang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.