Rapture INOVA Spinnestang
1.299,00 DKK Tilføj til kurv

Rapture INOVA Spinnestang

1.299,00 DKK

På lager

Rapture INOVA Spinnestang

9 fod med en kastevægt på 10-30 gram

Den ultimative lækre og gode spinnestang til en uhørt pris i forhold til det luksuriøse setup du får i denne spinnestang.

Stangen er perfekt til kystfiskeri efter havørrede og hornfisk og du vil til din lokale sø eller Put and Take få en spinnestang, der uden tvivl vil give dig alt det du søger.

Stangen er med sin medium aktion en spinnestang, der både kaster med de helt lette blink til de lidt tungere kystblink og som bevare sin fine fornemmelse for blinkets gang i vandet.

Vigtigheden af dette gør at du præcist ved om dit agn fisker som det skal og du vil mærke flere hug end du tidligere har gjort i stænger til samme pris.

Stangen er produceret i Nano carbon, som er meget let og med masser af styrke til kastet – fight og i en holdbarhed der dækker alle behov for en god fiskestang.

Rapture Inova er monteret med det bedste kork og med SIC guides (øjer ) der minimere modstanden i kastet og som ikke slider unødvendigt på din fletline.

Dette er en spinnestang som både kystfiskeren eller Put and Take fiskeren vil få fuldt udbytte af og vi er meget imponeret over denne fiskestang.

Vi har derfor meget svært ved ikke at anbefale denne fiskestang lidt mere end andre i samme pris.

  • Der medfølger en lækker og blød stangpose, der beskytter din nye fiskestang.
Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Rapture INOVA Spinnestang

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rapture INOVA Spinnestang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.