Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Ros til vores geddefluekursus

Vi har afholdt husets første geddefluekursus sammen med Thomas Søbirk. Vi synes det gik over al forventning med glade deltagere en oplagt instruktør, masser af gedde viden og nogle samarbejdsvillige gedder.

Kristian med dagens første på godt meteren…

Heldigvis var vi ikke de eneste der havde det sådan. Læs her hvad Erik P. Sørensen som kom helt fra Nordjylland skrev til os efter han kom hjem:

Hej Go-Fishing

 Jeg meldte mig til jeres geddekursus engang i marts, og glædede mig meget derefter til 8-9 maj hvor det skulle foregå.

Vi mødtes, 8 mand, torsdag aften i Odense, ved Go-fishing, hvor der var teori, fluebinding og hyggeligt sammenvær.

Det hele foregik på særlig professionel vis, hvor der ikke blev sparet på noget. Jeg manglede f.eks. En rørnål, straks blev der fundet en, og jeg var igang. Thomas Søbirk som stod for det meste af snakken, og han snakker 😉 var meget grundig og aldrig kedelig eller tør. Vi lærte en masse om gedder, om fluerne og om hvor lette de er at fange, men også om at det er en fisk man skal passe på.

Det varede alt i alt en 5 timer, og vi var godt udrustet til fredagens fiskeri på Nakkebølle Sø.

Fredag morgen kom, og vi mødtes ved søen ved 7.30 tiden hvor Claus Eriksen og Thomas Søbirk var igang. Da jeg ankom havde de allerede fanget 2 flotte gedder. Der kunne vi så lige, allesammen, lære ‘gællegrebet’ så man passer bedst på gedden, som muligt, ved afkrogning. Meget spændende. Så skulle vi igang. 4 mand fra land, 4 mand fra båd/flydering/kajak.

Klokken blev 10.25 der fik jeg den første, og næste fisk bed på kl. 11.15. Gedder på ca. 45 cm, ikke kæmper, men meget flotte fisk. Til frokost, var der grillpølser, brød og hjemmelavet kartoffelsalat, tak til kokken, og div. Beretninger om dagens fangster.

Kl. 13 tog vi anden halvleg og der fik jeg endnu en fisk, noget større og lige så flot. Dagen sluttede kl. 17 hvor vi alle var godt brugte.

Jesper sørger for forplejningen

Til Claus, Thomas og kokken, det var en par fantastiske dage i jeres selskab, gjorde det gerne igen. Og til jer der læser dette, der er et kursus igen i efteråret, kan kun sige en ting, køb billetten NU !! Det er det hele værd

Mvh.

Erik Prüsse Sørensen

Skulle du have lyst til at følge Erik’s opfordring så kan du tilmelde dig efterårskurset via vores hjemmeside her:

fiskeri med flue efter gedder fiskekursus med guide
Eller som vadefiskeri
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.