Salmologic Logic Skydehoveder

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Salmologic Logic Skydehoveder

To Hånds skydehoveder fra Salmologic – 4 generation af  ( WF) skydehoveder opfundet i 90´erne af Henrik Mortensen

Salmologic Logic Heads er i dag tilpasset det fiskeri og de krav som vi stiller til moderne liner og igen er Henrik Mortensen førende på dette felt.

Linerne er udviklet til at være præcise i deres aflevering og de gør det til en leg at lave overhånds kast og spey kast under alle situationer du måtte komme til at fiske under.

Opbygningen af linen med flere densiteter er med til at øge kontrollen af linen under praktisk fiskeri og du får langt nemmere ved at spænde stangen og få linen op til et nyt kast selv med hurtigsynkende liner i foråret efter de største blanke laks.

Salmologic Logic Heads er unikke og kan tilpasses alle dybder du skal fiske i og stadig opnår du fuld kontrol over linen helt ud til fluen.

Salmologic Logic Skydehovederne er alle monteret med de mindste loops ( løkker ) så du ingen modstand har i øjerne under kast eller fights.

Linerne har unikke farver så du kan kende forskel på de mange forskellige vægte og dine Salmologic Coated Leaders og de små loops gør det til en leg at udskifte skydehoveder eller tippe.

28 grams skydehovederne er feks farvekodet røde og det er samme er Salmologic Coated Leaders og derved ved du præcist hvad du fisker med og i hvilken dybde dine flue befinder sig i.

  • Alle liner har ID-Print med vægt og densitet
  • 7 forskellige densiteter
  • Mindste Loop´s
  • Gradueret densitet på linen for bedste performance

Vil du have et skydehoved til din To Hånds der kan kaste overhånds og spey cast  lettere  og mere præcist end de andre liner , så er denne serie af Salmologic Logic Heads lige noget for dig.

Længder fra 7,0 til 10 meter

Plastlomme til skydehovederne – der kan bruges til din mobiltelefon som vandtæt etui – Den ekstra lille fede detalje fra Salmologic

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Salmologic Logic Skydehoveder

Salmologic Logic Heads

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salmologic Logic Skydehoveder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.